Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte. „Am venit pentru că ești soția mea, că te iubesc". Cum a reacționat vedeta

Florin Pastramă s-a întors acasă la Brigitte la doar câteva zile după scandalul cu banii blocați din contul lor comun. Femeia l-a primit înapoi pe soț, dar nu cu prea mare ușurință.

Florin Pastramă și Brigitte s-au împăcat, după scandalul cu banii blocați din contul lor comun

Instagram

Florin Pastramă și Brigitte locuiesc din nou în aceeași casă. Pastramă și-a dorit să revină lângă soția lui după o pauză de aproape o săptămână. El a locuit în casa mamei lui după ce a avut un scandal cu Brigitte în urma unor bani blocați de bancă, din contul lor comun.

„Când a văzut citația, a început să țipe, să urle, cum face ea! (…) Avem un cont comun, printre altele pe care le are Brigitte, că trebuia să cumpărăm o proprietate în Dubai, să dăm un avans de 100.000 (n.r. de euro), aveam prin cont vreo 70.000 și ceva în cont... I s-a blocat contul, normal că i s-a blocat, era și numele meu acolo”, a declarat Pastramă într-un interviu la Antena Stars.

Pastramă și Brigitte, de-a șoarecele și pisica. Cum s-a produs împăcarea: „Am venit pentru că te iubesc"

Florin Pastramă i-a spus Brigittei că revine acasă ca să își ia un sacou din dressing, pentru un eveniment la care a fost invitat. Brigitte i-a răspuns atunci că n-o va găsi în locuință, asta deși aceasta era chiar pe canapeaua din sufragerie în acel moment.

Pastramă a găsit-o pe Brigitte întinsă în patul din dormitor, de parcă dormea, dar asta nu l-a împiedicat pe soț să îi facă o declarație de dragoste în speranța reîmpăcării.

Citește și: Câte operații estetice are Brigitte Pastramă. Cu ce probleme s-a confruntat la ultima intervenție chirurgicală

„Am venit pentru că ești soția mea, că te iubesc și în mare parte mi-am rezolvat problemele (…). Văd că ești îmbrăcată în rochiță, tu dormi în rochie?!”, i-a spus Pastramă soției, așa cum a declarat la Antena Stars.

Sara, fiica lui Brigitte, era deja hotărâtă să strângă toate pozele din casă cu Florin Pastramă

Sara, fiica lui Brigitte, a acceptat și ea reîntoarcerea tatălui vitreg. Pentru 50 de euro, Sara i-a dat și un pupic lui Pastramă. Bani pe care îi merita cu vârf și îndesat, spune mama ei, pentru că ea i-a fost alături în toată perioada cât a lipsit soțul de acasă.

Citește și: Brigitte Pastramă a împlinit 44 de ani. Ce surpriză a primit din partea lui Florin Pastramă, la miezul nopții

„Sara a fost foarte draguță, mi-a făcut ceai, m-a întrebat dacă sunt bine, a avut grijă de mine. Sara a și strâns imediat pozele cu el, dar eu i-am zis să le mai lase. Zice că mergea mai bine altcineva, n-a vrut să spună cine", a spus Brigitte la Antena Stars.

Citește și: Cristina Szeifert, sora lui Brigitte Pastramă, imagini incendiare. Cum arată într-o ținută care îi lasă la vedere bustul generos

„Nu-l are foarte mult la inimă pe Florin. Ascunde ceva în sufletul ei, o să încerc să descifrez și să țin cont", a mai completat Brigitte Pastramă.

Ultimele știri