Căutare Live

A "îmbătrânit" peste noapte! Un artist celebru a devenit de nerecunoscut de la o zi la alta ! Ai idee cine este în fotografie?

Un îndrăgit artist din România a "îmbătrânit" văzând cu ochii, transformându-se complet peste noapte. Îl știai altfel, iar schimbarea radicală pe care a suferit-o, sigur te va șoca. Recunoști cine este în fotografie?

Dacă nu ai ghicit despre cine este vorba în fotografie, îți spunem noi, chiar daca răspunsul te va șoca.

Este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi. Îl cunoști din copilărie, când ne-o prezenta pe "Dana", apoi s-a transformat într-un tânăr chipeș, talentat si admirat de toată lumea.

Surpriză de proporții! Bontea și Ristei s-au apucat de "copt"! Cei doi foști concurenți de la "Asia Express" pun la cale o misiune! "Ne-am apucat de “copt” ceva și nu e de mâncare"

A participat la Asia Express, unde a avut o evoluție demnă de toata aprecierea, alături de fratele său.

Daca nici acum nu ați ghicit, nu va mai ținem în suspans si va spunem că este vorba despre celebrul Florin Ristei.

Cu siguranța nu l-ați recunoscut după transformarea uluitoare pe care artistul a suferit-o.

Frații Ristei au fost eliminați din Asia Express, sezonul 3! Florin, dezamăgire uriașă: "Atmosfera era ca la înmormântare. A noastră!"

Se pare ca Florin avea chef de joacă, așa ca a recurs la tehnologie pentru a se "teleporta" în viitor. Tehnologia i-a răspuns, așa că Florin a împărtășit cu fanii lui de pe rețelele de socializare rezultatul obținut.

Fotografia a strărnit amuzamentul fanilor artistului care au apreciat in număr mare imaginea în care vedeta a suferit marea transformare.

Ristei a făcut echipă cu fratele lui mai mare, Dan Ristei, în noul sezon Asia Express-Dumul Comorilor.

Citește și
colaj de imagini cu icoana sfintei filofteia, un preot, cartea sfanta si o femeie care se inchina
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Gesturile care te feresc de boli și necazuri dacă sunt făcute de Sfânta Filofteia. Iată și ce nu e bine să faci mâine
Colaj cu zăpadă și ninsoare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
Alertă ANM! Meteorologii anunță lapoviță și ninsoare. Ce zone sunt vizate de avertizare
colaj de fotografii cu irina petrea
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Ce mai face și cum arată acum Irina Petrea, psihologul care ne învăța despre cei 7 ani de acasă și despre "copiii contra părinți"
Mai multe articole

Florin, a declarat despre experiența de la Asia Express că: "Asia Express a fost cea mai tare experiență de viață de până acum."

Flirt la Asia Express! Carmen Grebenișan: "Am vrut să-i donez banii lui Florin Ristei. Vreau să vadă cum este să ai o femeie care aduce bani acasă!"

Florin Riste este un cântăreț și prezentator de televiziune. S-a născut în orașul Galați, dar în prezent locuiește în București. Piesa sa de debut se numește „Dana”, cu care a intrat în topurile muzicale.

În 2006 a prezentat emisiunea de tinere talente „Numai cu acordul minorilor” la TVR, iar în 2016 a prezentat emisiunea Fantastic Show. Alături de Diana Munteanu, a prezentat emisiunea Prietenii de la 11, difuzată pe Antena 1.

Așă tată, așă fiică! Copilița din imagine este astăzi o frumoasă și talentată artistă, iar tatăl său unul dintre marii artiști ai țării

În anii 2000-2004 a fost solist vocal la formația AMICI, iar în 2005 a devenit solist vocal la trupa MARFAR. În prezent este solistul trupei FREESTAY, pe care a fondat-o în anul 2012.

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri