Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Surpriză de proporții! Bontea și Ristei s-au apucat de "copt"! Cei doi foști concurenți de la "Asia Express" pun la cale o misiune! "Ne-am apucat de “copt” ceva și nu e de mâncare"

Chef Sorin Bontea si Florin Ristei, foștii concurenți de la "Asia Express", s-au apucat de "copt". Cei doi intenționează să formeze o echipă si se pare că au de gând să pregățească o surpriză de proporții celor care îi îndrăgesc. Ce să fie, ce să fie?

Bontea si Ristei

Sigur va este dor de echipele concurente de la Asia Express, de provocări și misiuni. Însa chiar daca îndrăgita emisiune Asia Express, sezonul 3 s-a încheiat, foștii concurenti au ramas pentru totdeauna în sufletele admiratorilor, care îi urmăresc și sunt nerăbdatori sa afle noutăți despre fanii lor.

Fodor și Bontea au împărtășit cu fanii o parte dintre amintirile lor. "De asta nu am făcut noi gimnastică înainte de Asia Express" |Video

De această dată regulile se pare ca s-au schimbat, iar echipele s-au reformat. Așa că Chef Sorin Bontea împreună cu Florin Ristei se pare ca au de gând sa-și surprindă fanii.

Cei doi s-au fotografiat împreună si se pare că pun la cale o surpriză.

Recent, Chef Sorin Bontea a postat pe conturile sale de socializare o fotografie însoțită de un mesaj, în care nu da prea multe detalii, însă este cu siguranța o surpriză pe care cei doi îndrrăgiți foști concurenți o pregătesc.

Care este dorința lui Chef Sorin Bontea! Vedeta tv a mărturisit! Ce schimbare de look vrea să-si facă juratul de la "Chefi la cuțite

Mesajul postat este unul cu subînțeles, însă urmaritorii lor sunt de părere că cei doi ar pregăti împreuna o melodie.

Rămâne de văzut dacă este așa sau este vorba despre altceva, cert este că fanii celor doi sunt extrem de nerăbdători să afle ce s-a pus la "copt", și ce urmează să rezulte din asta.

Gest din dragoste făcut de Chef Sorin Bontea pentru soția sa! Admiratoarele lui au rămas fără cuvinte! |Foto

Ne-am apucat de “copt” ceva și nu e de mâncare 😁

Ce să fie, ce să fie oare? Aveți idee?

Recomandari