Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Florin Ristei, veste bună pentru fani: „De când așteptam să vă anunț”. Ce a declarat artistul

Florin Ristei a decis să îmbine arta cu afacerile și și-a anunțat fanii că începe o nouă activitate.

Florin Ristei a făcut un anunț pentru fani

Instagram

Artistul a anunțat că începând cu data de 5 martie își așteaptă fanii la barul pe care îl va deschide în București.

Florin Ristei a postat pe contul său de Instagram un videoclip prin care anunță lansarea barului: „De când așteptam să vă anunț”, a scris artistul pe rețelele sociale.

Florin Ristei a realizat foarte multe lucruri în ultima perioadă. Pe lângă pregătirile pentru lansarea barului, artistul s-a ocupat și de muzică și a lansat o piesă care se bucură de succes.

Pe 1 februarie Florin Ristei, co-prezentatorul matinalului Neatza cu Răzvan și Dani, a lansat alături de trupa sa, FreeStay, noua sa piesă, intitulată “Voodoo”, chiar la împlinirea a 13 ani a emisiunii matinale.

Florin Ristei, de la concurent la jurat X Factor

Pe Florin Ristei fanii îl cunosc încă de când era copil și cânta melodia „Ea este Dana”. Un alt punct important din cariera sa a fost participarea la X Factor 2012, sezon pe care l-a câștigat. De atunci, oamenii l-au îndrăgit pe Florin Ristei atât datorită talentului său, cât și datorită carismei.

Citește și: Naomi Hedman, salopeta care a atras toată atenția. În ce ipostaze incendiare s-a lăsat fotografiată iubita lui Florin Ristei

În anul 2020 Florin Ristei a avut ocazia de a participa din nou la competiția de pe Antena 1 car el-a făcut celebru, însă de data aceasta în rolul de jurat. În cadrul show-ului, Florin Ristei a cunoscut-o pe concurenta Naomi Hedman, de care s-a îndrăgostit și cu care a început o relație după ce aceasta a ieșit din competiție.

Cum a început relația între Florin Ristei și Naomi Hedman

Florin Ristei a vorbit despre relația lui cu frumoasa eneglezioacă.

„Ar fi putut începe mai repede dacă vreunul dintre noi și-ar fi dat seama că celălalt îl place, dar așa a început exact după ce a ieșit Naomi din concurs. Așa era și moral corect”, a declarat Florin Ristei pentru a1.ro.

Întrebat cum a primit publicul vestea, juratul X Factor România a explicat că a primit multe mesaje frumoase de la prieteni și de la cei care-l admiră ca artist și om.

Citește și: Naomi Hedman, pictorial fierbinte în lenjerie intimă. Cum s-a lăsat fotografiată iubita top-model a lui Florin Ristei

„Uite nici aici nu prea ne pasă ce zice lumea, atâta timp cât ne simțim bine. Cât timp nu deranjăm pe nimeni, avem aceleași pretenții și noi. Totuși, am primit unele dintre cele mai frumoase mesaje de la prieteni sau admiratori.", a declarat cântărețul.

Naomi Hedman a fost invitată de mai mult eori la Neatza cu Răzvan și Dani, matinalul în echipa căruia s-a integrat și Florin Ristei.

Citește și: Iubita lui Florin Ristei, imagini amuzante din mașină. Cum se descurcă Naomi Hedman la lecțiile de Limba Română: VIDEO

În cadrul matinalului, Florin Ristei a povestit că Naomi i-a cunoscut familia:

„Mama i-a arătat poze cum mine foarte vechi și am mâncat varză călită. I-a plăcut”, a spus artistul la Neatza cu Răzvan și Dani.

Recomandari