Florin Salam, cele mai noi declarații de la spitalul unde este internat fratele său! Manelistul face acuzații grave!" Suntem disperați! | Video

Florin Salam este disperat. Nu ştie dacă fratele lui, internat la "Matei Balş" cu noul coronavirus, este mort sau viu. Manelistul şi întreaga familie fac acuzaţii extrem de grave.

Celebrul manelist Florin Salam trece printr-o adevărată dramă și a cerut ajutorul televiziunilor pentru a face publică situația dureroasă prin care trece. Cântărețul a făcut dezvăluiri neașteptate, ce i-au uluit pe admiratorii săi.

Soția lui Florin Salam, primele declarații despre starea de sănătate a cumnatului ei! "Nu stă bine cu respirația!" | Video

Aflat în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, Florin Salam a dezvăluit faptul că fratele său este bolnav de Covid-19 și că medicii nu oferă informații clare și suficiente familiei.

"Suntem de o săptămână, cel puțin, pe aici, nu aș fi făcut acest gest, să chem toate televiziunile, dar nu avem încotro. Pur și simplu suntem disperați, pentru ca nu comunică nimeni cu noi. Noi avem un pacient bolnav și trebuie să știm care este starea lui și nimeni nu comunică cu noi," a declarat Florin Salam.

Bianca Pop, deghizată la la priveghiul lui Emi Pian! Fosta "ispită" a povestit ce s-a întâmplat acolo: "Am mers cu masca să nu mă recunoască nimeni"

Manelistul ar fi întrebat doctorii dacă pot să-l transfere pe fratele sau bolnav în străinătate pentru a i se acorda tratament. Artistul susține că nu li se comunică despre starea de sănatate a fratelui internat.

De asemenea, acuză doctorii de faptul că s-ar folosi de Covid-19 pentru a obține anumite beneficii, dar și de faptul că nu se ocupă in mod corespunzător de pacientul din familia lor, despre care susține, atât el cât și sora lui, ca ar fi grav bolnav.

Bianca Pop, ipostaze interzise celor slabi de inimă! Ispita de la "Insula Iubirii" și-a dat jos sutienul pentru a-și arăta sânii, după o nouă intervenție| FOTO

Urmăriți declarațiile halucinante ale lui Florin Salam, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Antena Stars.

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri