Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

FOTO! Andreea Tonciu: "Cant in fiecare seara la microfon"

Multe tinere din Romania se viseaza divute si se intreaba ce calitati sa aiba pentru acest statut. Generoasa cum este, Andreea Tonciu le-a cam spus ce este necesar pentru a accede la statutul de vedetuta mioritica.

Si, ca sa fie sigura ca toate au inteles mesajul, iubita lui Mitea l-a repetat, mai clar, chiar. Va mai aduceti aminte ca, initial, bruneta declarase: „Aproape in fiecare zi ii lovesc buricul lui Mitea cu fruntea. Imi place, imi place", dupa care a pretins ca a fost gresit inteleasa. Nu ar fi fost vorba despre sex oral. Ei bine, totusi chiar la asta se referea. A intarit-o insasi Andreea, care, pusa sa cante, a scos o perla demna de statutul ei: „Cant in fiecare seara la microfon, dar live nu am mai prestat pana acum", citeaza Cancan remarca ei din studio, unde fusese pusa sa cante alaturi de Sanziana Buruiana.

Asadar, calitatea esentiala este clara. Acum, ramane de vazut daca numai Mitea se bucura de acest tratament. Dar nu este treaba noastra. Cert ramane un lucru: dupa cum au prestat muzical, nimeni nu regreta ca respectivelor domnisoare le place sa aiba gura plina.

sursa: VDTonline

foto: Bucatarescu.ro
Recomandari