Fotografia în care Cristina Ciobănașu pare dezbrăcată. Ce le-a atras atenția fanilor

Fotografia în care Cristina Ciobănașu pare dezbrăcată. Ce le-a atras atenția fanilor

Frumoasa actriță din serialul “Adela”, Cristina Ciobănașu, a postat nouă fotografie pe contul său de Instagram și le-a atras atenția fanilor cu iluzia optică creată.

Antena 1

Frumoasa actriță din serialul “Adela”, Cristina Ciobănașu, a postat nouă fotografie pe contul său de Instagram și le-a atras atenția fanilor cu iluzia optică creată.

Blondina a ales un top alb, fără mâneci, o pereche de cercei mari și rotunzi, iar părul și l-a coafat în bucle lejere. Pentru că poza e tăiată de la buric în jos, Cristina pare că e pe jumătate îmbrăcată.

Iluzia optică ce le-a atras atenția fanilor

Fanii nu au putut să nu observe acest detaliu și au întrebat ce se întâmplă în comentarii. Printre comentariile în care mulți o lăudau pentru frumusețea ei, apar și fani care o întreabă dacă poartă ceva în partea de jos. Chiar dacă actrița nu le-a răspuns fanilor, aceștia au înroșit butonul de like.

“Zâmbetul ei a disparut odata cu Vlad!! 😘😘”

“❤️❤️ Esti superba ❤️❤️❤️”

Citește și: Cristina Ciobănașu a plecat la munte cu doi băieți. Cine sunt cei care au însoțit-o pe actriță în mini-vacanță

“Frumoasa mea! Când te văd ziua mea devine extraordinară ! Vreau să te văd mereu zâmbind şi să împărtăşeşti cu noi momentele frumoase din viaţa ta îţi doresc ca aceste momente frumoase să le ai mereu ! Eşti un om divin care merită să trălucească, să fi iubit ă, fericită şi mereu pozitivă! Totul va fi bine!”

Frumoasa Cristina le-a arătat deja fanilor că are o siluetă de invidiat atunci când a postat câteva fotografii din vacanța în Maldive. În martie, Cristina a făcut furori pe Instagram când a arătat că are deja corpul pregătit pentru vară. În costume de baie sexy, Cristina le-a atras atenția fanilor.

Cristina, după despărțirea de Vlad

Deși cei doi s-au despărțit la începutul acestu ai, ei au rămas buni prieteni și sunt colegi la filmări, având încă multe colaborări împreună. De asemenea, Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman se întâlnesc foarte des pe platoul de filmare al serialului Adela, lucru care îi face să nu stea separați prea mult timp unul de celălalt. Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au pus punct relației lor și au rupt logodna după 9 ani.

Citește și: Gestul lui Vlad Gherman care i-a făcut pe fani să-l întrebe: „V-ați împăcat?”. De ce s-a întâlnit cu Cristina Ciobănașu

Cei doi actori au decis să meargă pe drumuri diferite pentru că își doresc să evolueze mai mult în carierele lor. Vlad s-a mutat singur, iar Cristina a rămas în casa în care a locuit cu Vlad.

Frumoasa actriță s-a concentrat mai mult pe filmările pentru serialul "Adela", dar și pentru show-ul "Adela - Tot ce nu se vede". De asemenea, ea și Vlad colaborează atunci când filmează noi episoade din CulTour, emisiunea de pe Happy Channel.

Ultimele știri