Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fotografie de colecție cu Minodora. Cum arăta artista în perioada copilăriei. Imaginea a adunat mii de aprecieri

Toată lumea o cunoaște pe Minodora, dar nu mulți sunt cei care știu cum arăta artista în perioada copilăriei. Fotografia ei a adunat mii de reacții.

Minodora

Facebook

Minodora este una dintre cele mai îndrăgite și solicitate artiste. De aceea, este mereu prezentă la diverse evenimente, mai mari sau mai mici, cert este că acolo unde se află ea, atmosfera este una de petrecere și voie bună.

citește și: Minodora, transformare uluitoare! Cum a reușit artista să slăbească peste treizeci de kilograme! | Video

Minodora la „Maxxim“, așa cum apărea pe afișe în urmă cu mai mulți ani, a reușit în ultima perioadă să dea jos aproape 40 de kilograme printr-o rețetă la îndemâna oricui. Cântăreața i-a lăsat muți de uimire pe fani cu noua siluetă, iar acum se simte bine în pielea ei și se mândrește cu felul în care arată.

Artista este foarte activă pe rețelele de socializare, unde ține legătura cu fanii ei, cărora, recent, le-a făcut o surpriză, prin intermediul rețelelor de socializare.

citește și: Cristina Ciobănașu, mesaj adresat tuturor elevilor la începerea noului an școlar. Ce le-a urat actrița învățăceilor

Artista a postat o fotografie din perioada copilăriei ei timpurii, pe când era doar o fetiță cu părul cârlionțat, într-o fotografie alb-negru.

Minodora, fotografie de colecție

Alăturat fotografiei, Minodora nu a dat prea multe detalii, ci a făcut o scurtă descriere.

Fotografie de colecție cu Minodora. Cum arăta artista în perioada copilăriei. Imaginea a adunat mii de aprecieri

Minodora, fotografie de colecție

Mesajele din partea fanilor nu au întârziat să apară, acestea fiind dovada clară că Minodora este una dintre cele mai iubite artiste de la noi.

Recomandari