Fotografiile cu Vlad Gherman din sala de antrenament pun pe jar inimile fanelor

Vlad Gherman, actorul din serialul Adela, a postat în urmă cu puțin timp pe Insta Stories o serie de video-uri cu el din sala de antranamente, arătând că s-a reapucat de sport.

După ce în urmă cu câteva zile Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram cu peste 665.000 de urmăritori un video cu el și abdomenul plat care a rămas istorie, se pare că a decis să revină la marea sa dragoste, sportul.

Antena 1

După ce în urmă cu câteva zile Vlad Gherman a postat pe contul său de Instagram cu peste 665.000 de urmăritori un video cu el și abdomenul plat care a rămas istorie, se pare că a decis să revină la marea sa dragoste, sportul.

Din cauza programului aglomerat de la filmări, dar și a diverselor sale proiecte muzicale și canalul său de YouTube, Vlad a neglijat mișcarea fizică și nu de puține ori actorul a spus că s-a îngrășat, după ce slăbise considerabil imediat după despărțirea de Cristina Ciobănașu în februarie.

Vlad Gherman, din nou în sala de sport

Cei doi actori au ales să meargă pe drumuri separate și să nu mai formeze un cuplu, deși sunt în continuare colegi de filmări și au decis să păstreze colaborările pe care le aveau împreună.

Vlad Gherman s-a mutat singur și de atunci a trecut prin mai multe etape în încercarea de a se vindeca după despărțirea de Cristina, cu care a fost logodit timp de 9 ani. Din durerea pe care a simțit-o la despărțire a luat naștere noua piesă a artistului care i-a înduioșat pe fani și a emoționat-o pe Cristina.

Citește și: Vlad Gherman, cu ochii în lacrimi în fața publicului. Motivul care l-a emoționat: „Dacă aș putea să mai am o șansă”

În prezent, actorul a ales să își recâștige corpul cu mușchi definiți, lucrat intens la sală, recăpătându-și abdomenul de odinioară. Și cum antranamentele fizice înseamnă muncă grea, Vlad Gherman s-a apucat de treabă, iar fanele sale cu siguranță au apreciat video-urile în care actorul își arată bicepsul.

Refugiindu-se în sport după despărțire, Vlad încearcă să își recapete silueta musculoasă pe care o avea atunci când era într-o relație. Au trecut 5 luni de când e singur și e cazul să se pună pe picioare pentru că probabil multe pretendente așteaptă.

Cum a reacționat Cristina Ciobănașu la piesa emoționantă lansată de Vlad

Vlad Gherman a lansat la sfârșitul lunii aprilie o piesă de-a dreptul emoționantă, iar prima reacției a Cristinei Ciobănașu atunci când a ascultat-o în premieră a fost una pe măsura aștepărilor.

Citește și: Vlad Gherman, amintirea cu Cristina care l-a emoționat. Ce se întâmpla acum 9 ani între el și Cristina Ciobănașu

Despărțirea nu a fost o alegerea prea ușoară pentru niciunul, drept dovadă stă ultima piesă lansată de către Vlad Gherman. Artistul și-a exprimat sentimentele printr-un mod de-a dreptul unic, care a făcut-o mândră pe cea lângă care a stat 9 ani. Piesa tristă „Până să te pierd” a surprins pe toată lumea și a generat o mulțime de reacții pozitive, însă foarte puțini știu cum a reacționat Cristina Ciobănașu atunci când a ascultat-o.

"În primul rând vreau să vă spun că sunt foarte fericit. După despărțire mi-am dorit foarte mult să fac lucruri pe care le-am pus în așteptare o perioadă. Piesa asta s- născut la scurt timp după despărțire. Știi cum e după o dramă? vine mereu un moment creativ, de vârf, iar vârful meu a fost aici. (...) După cum v-ați dat seama este o piesă despre Cris și despre relația mea cu ea.", a mărturisit actorul.

De asemenea, Vlad Gherman a mai dezvăluit faptul că nu a vrut să îi arate piesa fostei sale iubite, însă a luat rapid hotărârea de a face acest lucru inainte ca melodia să fie lansată, iar reacția ei a fost una foarte emoționantă și s-a lăsat cu lacrimi.

"Prima oară, trebuie să spun, prima oara nu am vrut să îi arăt piesa. Am vrut să lansez piesa, să o vadă cum o vede toată lumea, dar m-am gândit să nu zică ceva și să o arăt. I-am arăta piesa, i-am arătat și clipul după ce a fost finalizat, de ce să te mint, a plâns, s-a emoționat tare mult și într-un fel m-am bucurat..." , a mai povestit Vlad Gherman.

Ultimele știri