Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fratele lui Florin Salam, mesaje sfâșietoare din spital, după ce a fost depistat cu Covid-19: „Eu de aici nu mai scap, să știți”

Fratele manelistului Florin Salam a fost recent confirmat cu noul coronavirus și transferat de urgență la Institutul Național de Boli Infecțioase „Dr. Matei Balș”. De pe patul de spital, omul a transmis un mesaj sfâșietor.

Fratele lui Florin Salam are coronavirus (Covid-19). Ce mesaje a transmis

Fratele celebrului cântăreț Florin Salam a fost internat inițial la Spitalul Floreasca și ulterior a fost transferat la Institutul „Dr. Matei Balș”. Se pare însă că starea bărbatului nu este una deloc bună și, potrivit medicilor, acesta este intubat și prezintă mai multe organe vitale care au cedat.

Fratele lui Florin Salam, infectat cu Covid-19, mesaj sfâșietor de pe patul de spital

Florin Salam, nemulțumit de modul în care medicii au tratat cazul fratelui său, a cerut ajutorul televiziunilor pentru a face publică situația dureroasă prin care trece.

citește și: Florin Salam, în culmea disperării! Manelistul a chemat televiziunile la spital. Ce a dezvăluit

Aflat în curtea Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Matei Balș”, Florin Salam a dezvăluit faptul că fratele său este bolnav de Covid-19 și că medicii nu oferă informații clare și suficiente familiei.

Fratele lui Florin Salam, mesaje sfâșietoare din spital, după ce a fost depistat cu Covid-19: „Eu de aici nu mai scap, să știți”

Fratele lui Florin Salam are coronavirus (Covid-19). Ce mesaje a transmis

Medicii se apără și spun că rudele bolnavului au fost ținute la curent zilnic.

citește și: Reacție de la Matei Balș, după ce Florin Salam a lansat acuzații grave la adresa medicilor: "Suntem țigani, ne-au spus să mergem la ghicitoare"

Acesta a fost și momentul în care Florin Salam, cât și celelalte rude ale bărbatului, au dezvăluit pentru presă câteva dintre numeroasele mesaje trimise de bărbat, de pe patul de spital.

„Eu de aici nu mai scap, să știți”, „Nu fac nimic pentru mine”, „Faceți ceva să mă scoată de aici că mă omoară ăștia”, „Ajută-mă”, iar lista continuă cu alte mesaje, la fel de sfâșietoare.

citește și: Cum a reacționat iubita lui Florin Salam, când un om sărac i-a cerut ajutorul! Gestul Roxanei Dobre a fost filmat

Ce a dezvăluit Florin Salam, aflat în curtea spitalulului „Dr. Matei Balș” din Capitală:

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copii lui, suntem frații lui. Nimeni nu comunică cu noi. Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, a declarat cântărețul.

Recomandari