Căutare Live

Fulgy, fiul Clejanilor, internat o lună la dezintoxicare în străinătate. Suma colosală plătită de Viorica și Ioniță

Fulgy, fiul lui Viorica şi Ioniţa din Clejani, a vorbit la Xtra Night Show despre mai multe aspecte controversate din viața sa.

Fulgy, fiul lui Viorica şi Ioniţa din Clejani, a vorbit la Xtra Night Show despre mai multe aspecte controversate din viața sa.

Antena 1

Tânărul l-a întâmpinat pe reporterul XNS de la Antena Stars în propriul apartament, care se află în apropierea casei în care a locuit cu părinții săi, Viorică și Ioniță din Clejani, conform spuselor lui.

Cum arată apartamentul în care locuiește Fulgy

Apartamentul în care locuiește Fulgy are un dormitor, un living spațios și open space, și se află într-un complex rezidențial.

”Asta e prima casă până mai strâng eu niște bănuți. Momentan, atât îmi permit. Mi se pare ok pentru vârsta mea, pentru maxim o persoană, două, un așa apartament. Acum patru zile l-am cumpărat. E lângă casa mea, am vrut să stau lângă părinții mei. Dacă Doamne ferește pățesc ceva, să sar și să fiu alături de ei, să-i ajut.”, a spus Fulgy.

Citește și: Cu ce se ocupă în prezent Fulgy, băiatul Clejanilor: „Nu am mai vrut la televizor, nu am mai vrut anturaje”

Fulgy din Clejani a recunoscut că a apelat la ajutor specializat

Fulgy a negat zvonurile conform cărora ar fi fost internat recent într-un centru de dezintoxicare din cauza problemelor cu substanțele interzise și alcoolul. Conform lui, a apelat la ajutor specializat în urmă cu aproximativ 4 ani, atunci când a cerut ajutorul unor experți din Spania.

„Ajunsesem din cauza stilului meu de viață foarte nașpa, adică mă trezeam la zece seara și mergeam afară și ce puteam să fac seara, cazino, femei, băutură și distracție. Nu îndemn pe nimeni să se joace la cazino, am pierdut sume de la 1 leu la aproape 90.000 de lei pe seară, cea mai mare lovitură a mea e de 250.000 de euro.

Citește și: Cum arată fosta iubită a lui Fulgy, fiul Clejanilor. Blonda l-a acuzat pentru agresiune

Tatăl meu mi-a dat interzis ca să nu mă mai joc pentru că la vârsta aia nu îmi mai socotea mie. Tata îmi spunea să nu mai merg la cazino, să iau bani cu dobândă sau să nu mai consum droguri. Mi-aș fi dorit să am un prieten de vârsta mea care să mă îndemne, n-am avut și le-am experimentat eu pe pielea mea.”, a mai spus Fulgy la Antena Stars.

Potrivit spuselor lui, băiatul Clejanilor a fost internat vreme de o lună, iar părinții lui ar fi scos din buzunar suma de 80.000 de euro pentru a-și scăpa fiul de vicii.

Marina Voica, operată pe cord, după ce mai multe clinici au refuzat să o trateze. Cum se simte artista în vârstă de 84 d... Adda a trecut recent prin momente de spaimă pe mare. Ce a povestit despre călătoria sa cu soțul și cu chef Scărlătescu...
Ultimele știri