Gabi Bădălău, adevărul despre ieșirea cu patru domnișoare la miez de noapte. Ce a făcut fiul de milionar în acea seară

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost pusă sub semnul întrebării după ce fiul de milionar a fost surprins în compania a patru domnișoare, la miez de noapte, zilele trecute. Ce a făcut, cu adevărat, bărbatul în acea seară.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au început o frumoasă poveste de iubire, dar bărbatul a fost suprins la brațul altor femei.

Instagram

Relația de iubire dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău a fost pusă acum sub semnul incertitudinilor, după ce Gabi Bădălău s-a distrat în compania unor dive de Capitală și după ce Bianca Drăgușanu a afirmat că este o femeie liberă și independentă.

Fiul de milionar s-a distrat cu câteva domnișoare libere în miez de noapte, ulterior, la sfârșitul petrecereii s-au îndreptat către un aparament de fițe din București.

Presupusa relație dintre cei doi a stârnit mari controverse, mai ales că a apărut în timpul unui scandal imens pe seama divorțului dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu. Iubirea dintre Bianca și Gabi a atins un punct maxim în timpul vacanței de vis în Dubai și a distracției pe plajele fiebinți din Maldive.

Citește și: Bianca Drăgușanu, despre statutul de femeie singură. Ce a declarat vedeta din România după ce s-a zvonit că urmează o căsătorie

La scurt timp, soarele "a apus", iar între cei doi s-ar fi instalat "prietenia", potrivit declarațiilor lui Gabi Bădălău: "Nu s-a despărțit nimeni, nu a murit nimeni. Bianca e o fată mișto, e prietena mea!"

Cu cine a petrecut noaptea Gabi Bădălău și ce spune despre relația cu Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu a aterizat la aeroport, de la Timișoara zilele trecute, unde a avut un control la mediul dentist, dar nu a fost așteptată de iubitul său pentru că acesta se afla în compania a patru domnișoare de Capitală. Fiul de milionar motivează că s-ar fi dus să o ia pe Bianca, dar nu i-a cerut acest lucru diva și având în vedere că avea, oricum, mașina la aeroport, nu a existat o cerere în acest sens.

Însă, paparazzi SpyNews l-au surprins pe Gabi Bădălău în prezența altor femei, la ceas de seară, cu o direcție precisă din club, în apartament, chiar în nopatea când Bianca se ducea singură către casă.

Citește și: Bianca Drăgușanu, primele declarații după ce au apărut poze cu ea vânătă la ochi. Ce mesaj are pentru femei

Femeile în prezența cărora și-a petrecut noaptea ar fi vecinele sale: "Da, fetele erau vecinele mele și le-am condus acasă, că stăteau pe palier cu mine, în bloc cu mine", spune Gabi Bădălău la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Deși relația lor părea să meargă pe un făgaș bun, pozele din vacanțe demonstrează asta și mai ales atingerile surprinse în aeroport, în drum spre România: "Se pare că nu-i priește Dubaiul. Totul e prefect!", spune Gabi Bădălău pentru sursa citată, atunci când i s-a pus în față situația pe care o avea cu blondina.

Și Bianca, dar și Gabi Bădălău s-au ferit să pună punctul pe "i" o bună seamă de vreme, dar cel din urmă a decis să încheie șirul speculațiilor și a afirmat că a avut o poveste de dragoste cu râvnita Bianca Drăgușanu: ”Nu am negat niciodată lucrurile astea. Corect, da! Dacă vrei să auzi de trei ori, da, da,da! (n.r că au fost împreună)”, a spus Gabi Bădălău la Antena Stars.

Citește și: Claudia Pătrășcanu, după ce în presă s-a scris despre despărțirea dintre Gabi Bădălău si Bianca Drăgușanu: „Mi se pare ruşinos”

Despre despărțirea lor a spus că nu s-a întâmplat nimic: "Lucurile se întâmplă așa cum sunt lăsate să fie. Se întâmplă totul cu un scop", a mai spus Gabi Bădălău.

Ultimele știri