Antena Căutare

Gestul făcut de Deea și Dinu Maxer după ce au semnat actele de divorț. Ce spune Dinu despre zvonurile infidelității

Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează după 18 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii și au custodie comună. Ce au făcut cei doi imediat după ce au divorț.

Deea și Dinu Maxer au anunțat că divorțează după 18 ani de relație. Cei doi au împreună doi copii și au custodie comună. Ce au făcut cei doi imediat după ce au divorț.

Facebook Deea și Dinu Maxer

Vestea că Deea și Dinu Maxer s-au separat a luat prin surprindere, însă Dinu spune că relația lor nu mai era una bună de mai mult timp. Artistul a dezvăluit că ieri au semnat actele de divorț la notar, însă separarea în sine a avut loc în urmă cu o lună.

Când s-a produs ruptura dintre Deea și Dinu Maxer, de fapt

Păreau un cuplu formidabil împreună, sunt împreună de 16 ani, Dinu a fost primul bărbat din viața Deei și părea că povestea lor de dragoste va fi pentru veșnicie. Însă adevăraul din spatele camerelor de filmat, ar fi cu totul altfel, de fapt. Dinu Maxer a negat că ar fi fost vorba de infidelitate la mijloc, dar a recunoscut, în schimb, că începuseră să se certe destul de des, iar relația lor nu a mai fost aceeași de când a apărut în viața lor cel de-al doilea copil.

Deea și Dinu Maxer s-au despărțit, după 18 ani de relație. Anunțul făcut în mediul online: „Ne dorim discreție”

„Lumea a început cu tot felul de aberații. Deea a ales calea tăcerii și m-a delegat pe mine să vorbesc despre adevăr. E altceva decât ce am văzut la părinții mei, care s-au despărțit.

Ieri am semnat actele de divorț! Noi nu ne-am certat, noi ne-am despărțit! Am divorțat la notar, am făcut și partajul. Nu a fost ușor în cuplul nostru, noi ne-am iubit mult, a primat fidelitatea, sinceritatea și așa am fost până am depus actele de divorț”, a povestit Dinu Maxer.

Gestul incredibil pe care l-au făcut cei doi foști soți imediat după ce s-au întors de la notar

Dinu Maxer a mai dezvăluit că are tutelă comună cu Deea. În plus, ea și-a cumpărat un apartament în blocul în care locuiește și el tocmai pentru a fi aproape unul de altul și pentru ca cei mici să nu simtă separarea părinților.

Mai mult decât atât, Dinu a mai spus că după ce au semnat actele de divorț, au luat masa împreună.

Dieta care a ajutat-o pe Deea Maxer să topească orice kilogram în plus. Trup de felină are după acest „program”

„Noi avem tutelă comună. Când a venit autoritatea tutelară la noi, ei vroiau să dea copiii la mamă. Dar, când au văzut apartamentele, au zis că putem împărți copiii.

Ieri, după ce am semnat actele, am fost împreună la clinică. Aseară m-a chemat la ea acasă și am mâncat împreună, toți patru. Am făcut partajul, am băgat divorțul, ea a cumpărat un apartament pe aceeași scară, în același bloc. Am gândit totul pentru copii. Băiatul a vrut să rămână la mine, fetița a mers la mama la etajul doi. Noi stăm la cinci. Fetița nu și-a dat seama, a zis că e un joc: casa fetelor, casa băieților. Lui Andreas i-am spus, el a înțeles și a zis: e mai bine că nu vă mai certați. Avem patru săptămâni de când ne-am mutat separat. Ieri a fost doar o simplă semnătură pe un act”, a mai spus Dinu, potrivit Click!

Cu ce se ocupă Melania Trump de când nu mai este Primă Doamnă a SUA. Persoana în prezența căreia este văzută cel mai des... Dorian Popa își extinde afacerile. În ce domeniu vrea să se dezvolte în continuare cântărețul. Cu cât a vândut vilele co...
Alimente care susțin sănătatea orală. Acestea te ajută să ai dinți puternici și un zâmbet frumos
Există mai multe alimente care susțin sănătatea orală, potrivit dentiștilor. La fel de...
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023. Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 6 iunie 2023 spune că Racii trăiesc o perioadă frumoasă în viața lor....
Parteneri
Mesaje și felicitări de Ziua Învățătorului
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x