Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Burlacul

Ghicește vedeta. Fetița cu privire angelică a ajuns o mare cântăreață în România și a fost iubita unui bărbat la fel de celebru

Fetița cu zâmbet gingaș din imagine este în prezent una dintre cele mai apreciate artiste din România, atât pentru muzica și calitățile sale vocale, cât și pentru aparițiile care taie răsuflarea.

Ghicește vedeta. Fetița cu privire angelică a ajuns o mare cântăreață în România și a fost iubita unui bărbat la fel de celebru

În fotografie este Lidia Buble, care a postat de curând pe instastory câteva filmulețe cu ea de când era mică. În imagini se poate vedea cu micuța artistă se joacă împreună cu surorile sale, dar și cu părinții.

Despre Lidia se știe încă de la bun început că este o persoană extrem de atașată de familie și a repetat în neunmărate rânduri că, de fiecare dată când va avea ocazia, se va reîntoarce la locul de unde își trage rădăcinile.

Lidia Buble provine dintr-o familie penticostală numeroasă, ea având 10 frați și surori: Diana Buble, Corneliu Buble, Elisei Buble, Iosif Buble, Lorena Buble, Daniel Buble, Daniela Buble, Beniamin Buble, Estera Buble, Simion Buble.

Citește și: Lidia Buble nu s-a mai pozat niciodată așa! În lenjerie și întinsă pe scări, artista a lăsat deoparte inhibițiile

Artista a apărut pe piața muzicală după ce talentul său a fost descoperit și promovat de Adrian Sînă, alături de care a lansat piesa 'Noi simțim la fel', care a intrat în toate topurile din România.

Ea a atins inima multor români încă de la primele apariții pe micile ecrane și a ajuns în atentia multora după relația pe care a avut-o cu Răzvan Simion.

Aceasta a început o relație cu Răzvan Simion, matinalul de la Neatza cu Răzvan și Dani, în anul 2015, iar separarea lor s-a produs cinci ani mai târziu, în 2020.

Mesajul de despărțire al lui Răzvan Simion

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărţit în anul 2020 cu doar câteva zile înainte de ziua de naștere a artistei, care a fost nevoită să își petreacă aniversarea în compania celor mai bune prietene și a surorii sale, Lorena.

Răzvan Simion a anunțat că s-a despărțit de Lidia Buble. Prezentatorul de la "Neatza", a postat pe contul său de socializare un mesaj în care explica motivul separării celor doi. Vestea despărțirii celebrului cuplu a șocat lumea mondenă, dar și pe admiratorii celor doi.

Citește și: Lidia Buble, într-o pereche irezistibilă de colanți. Cântăreața s-a urcat pe cele mai înalte tocuri de până acum

Deși relația lor nu a mai funcționat, cei doi au ales să ramână în continuare prieteni și colaboratori, după cum declară chiar Răzvan în mesajul de adio postat pe contul său de Instagram.

"O nouă călătorie... Sunt diferit astăzi pentru că am învățat să nu îi mai judec pe ceilalți și nici pe mine. Am învățat să ii iert pe ceilalti pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puțin, dar mai ales să ma iert pe mine.
Au fost ani în care m-am iubit prea puțin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu știam ce să fac.
Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare dușman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen.
Ce am învațat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoțională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit.
Astăzi Lidia nu mai este fericită lânga mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Și mă iert si pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De maine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să ii sclipească ochii din nou în razele soarelui, așa că ii redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat.
Mă iert pe minte pentru tot ce am fost și pt tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical și în rest doi...foști iubiți.... actuali foarte buni prieteni.
Am fost copil, am fost tânăr iar astazi sunt înțelept.

Copilul râde:
"Înţelepciunea şi iubirea mea e jocul!"
Tânărul cântă:
"Jocul şi-nţelepciunea mea-i iubirea!"
Bătrânul tace:
"Iubirea şi jocul meu e-nțelepciunea!" L.B.
Viața frumoasă, Suflețel!", a scris Răzvan pe Instagram.

Recomandari