Giani Kiriță se mândrește cu un băiat de-a dreptul minunat. Cum arată Marco și cât de mult a crescut

Giani Kiriță este un tată fericit și mândru de cei doi copii ai săi, în special de băiatul său, care îi bucură sufletul în fiecare zi.

Giani Kiriță este un tată fericit și mândru de cei doi copii ai săi, în special de băiatul său

Giani Kiriță se numără printre cei mai carismatici sportivi de la noi din țară. Acesta surprinde prin felul său de a fi și prin aparițiile sale impecabile în mediul online, cât și pe micile ecrane ale telespectatorilor.

Fostul fotbalist al echipei Dinamo este cunoscut de toată România, însă foarte puțini știu cum arată băiatul său, Marco. Giani se mândrește cu un fiu de-a dreptul minunat și care a crescut enorm de mult.

La vârsta de 18 ani, Marco seamănă izbitor cu tatăl său și i-a moștenit pasiunea pentru fotbal, iar Giani Kiriță îl susține în tot ceea ce își dorește să facă.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Cum arată băiatul lui Giani Kiriță

Sportivul își ține la curent cei 216.000 de urmăritori de pe contul de Instagram cu toate evenimentele importante din viața sa. Deși nu a mai postat de foarte mult timp o imagine cu cei doi copii ai săi, Giani se mândrește cu ei peste tot unde merge.

Vedeta are o mulțime de fotografii cu Marco și Roxana pe rețelele de socializare, unde este foarte activ, însă publicul a rămas surprins de cât de mult a crescut fiul său.

Citește și: Cum arată mama lui Giani Kiriță. Imaginea rară cu femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor

Cei doi s-au fotografiat într-o ipostază care a atras toate privirile, semn că legătura tată-fiu este una de-a dreptul puternică.

Giani Kiriță este un fost jucător de fotbal din România retras din activitate, care a jucat pentru ultima oară pentru CS Buftea. Acesta a devenit cunoscut după activitatea lui în cadrul echipei de fotbal Dinamo pentru care a jucat din 1997 până în 2003, pe postul de căpitan.

Fostul fotbalist și Dana Milu au trăit o frumoasă poveste de dragoste, iar din rodul iubirii lor s-au născut 2 copii, Marco, în vârsta de 18 ani, și Roxana, care urmează să împlinească frumoasă vârsta de 21 de ani. În anul 2007, Giani și Dana au divorțat, însă relația lor a rămas una foarte bună și au reușit să își crească copii împreună.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Giani Kiriță l-a făcut pe Cezar Ouatu să leviteze în timpul unui spectacol la circul Bellucci

Chiar dacă s-au făcut mari, Giani Kiriță petrece foarte mult timp alături de cei doi copii ai săi și se laudă cu de fiecare dată când are ocazia.

Ultimele știri