Antena Căutare

Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Giani Kiriță l-a făcut pe Cezar Ouatu să leviteze în timpul unui spectacol la circul Bellucci

Giani Kiriță a reușit să-l facă pe Cezar Ouatu să leviteze, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1.

colaj foto cu Giani Kiriță, în frac albastru, făcând un număr de magie la circul Bellucci, la emisiunea „Poftiți la circ” Galerie
Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Giani Kiriță l-a făcut pe Cezar Ouatu să leviteze | Antena 1

În fiecare ediție a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1, vedetele care acceptă provocarea lansată de Nea Marin trebuie să muncească pentru a face rost de lucrurile necesare celor de la circul Acquatico Bellucci, dar și să creeze numere de senzație prin care să impresioneze publicul.

De data aceasta, în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ”, Giani Kiriță, Diana Munteanu, Roxana Vancea și Cezar Ouatu și-au unit forțele pentru a-i ajuta pe cei de la Acquatico Bellucci.

Giani Kiriță a făcut show de zile mari în ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” de la Antena 1

Viața de circar nu este una ușoară și treburile nu se termină niciodată. În spatele unui spectacol reușit stau, de cele mai multe ori, zile întregi de muncă și sarcini ce trebuie rezolvate.

Știind foarte bine acest lucru, Nea Marin a trezit vedetele încă de la primele ore ale dimineții și a anunțat că toată lumea trebuie să facă rost de alimente.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Sony Medini l-a enervat pe Nea Marin. Ce lecție dură i-a dat acesta

Și de data aceasta, Liviu Vârciu și Sony Medini au avut norocul de partea lor și soarta a făcut ca aceștia să meargă acasă la Nea Rață, un gospodar cu suflet mare, care nu le-a dat multă treabă, ba încă i-a mai și tratat regește. Cei doi s-au ospătat împreună cu Giani Kiriță și cu Roxana Vancea și au savurat din plin mica petrecere, totul în timp ce Nea Marin a trudit alături de Diana Munteanu, Cezar Ouatu și Sandy Medini, la un siloz, pentru a umple saci cu porumb în schimbul unor produse alimentare.

Aprinși de la țuica minune a lui Nea Rață, Liviu Vârciu și Sony Medini au reușit să-l înfurie pe Nea Marin, după ce i-au distrus dovleceii pe care acesta tocmai îi culesese la o seră. Așa s-a născut un război de zile mari și o bătălie de-a dreptul savuroasă.

Citește și: Poftiți la circ, 16 februarie 2021. Roxana Vancea, surprinsă în ipostaze provocatoare atunci când spăla o combină

Când au terminat treaba, vedetele au revenit la circul Bellucci, acolo unde fiecare și-a pus amprenta cu un număr de senzație în cadrul spectacolului.

Giani Kiriță l-a făcut pe Cezar Ouatu să leviteze la circul Acquatico Bellucci

Diana Munteanu a făcut senzație cu un număr de cercuri, chiar dacă a avut mâna umflată și bandajată.

Cezar Ouatu a uimit publicul cu vocea sa mirifică, interpretând piesa „O sole mio”, totul în timp ce Roxana Vancea și Ivan de la circul Acquatico Bellucci au realizat un spectaculos număr de acrobații la înălțime.

Apoi a venit și rândul lui Giani Kiriță, care i-a amuzat pe cei din public cu un număr de magie mai mult decât comic. Acesta a folosit drept recuzită un coș de gunoi și o ruletă, iar trucurile au făcut deliciul celor mici. Un moment cu adevărat savuros a fost atunci când Giani Kiriță l-a făcut pe Cezar Ouatu să leviteze!

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii „Poftiți la circ” cu Nea Marin ca să descoperi și alte faze amuzante.

Pe Nea Marin îl puteți vedea în emisiunea „Poftiți la circ”, difuzată în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20:30, la Antena 1.

Florin Rață, cel mai cunoscut fermier de la TV. Cum arată acum și ce mai face... Poftiți la circ, 17 februarie 2021. Giani Kiriță l-a „bătut” pe Nea Marin, dar apoi a regretat amarnic! Ce a urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x