Căutare Live

Gianluca Vacchi, poză emoționantă cu fiica sa în pătuț, într-un decor de poveste. Cum o privește starul pe micuța Jerusalema

Gianluca Vacchi, milionarul în vârstă de 53 de ani, a devenit un mândru tată de fată, după ce iubita lui, cu 28 de ani mai tânără a născut primul copil în urmă cu câteva luni. Sharon Fonseca, în vârstă de 25 de ani i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță pe care au ales să o numească Jerusalema.

Gianluca Vacchi, poză emoționantă cu fiica sa în pătuț, într-un decor de poveste. Cum o privește starul pe micuța Jerusalema

Profimedia

Milionarul trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lui, lucru pe care l-a recunoscut chiar insuși. Acesta nu ezistă să fotografieze momentele de grijă și iubirie în care apare alături de fetița sa.

De curând, Gianluca s-a postat alături de micuța Jerusalema, iar postarea a strâns aproximativ 100.000 de aprecieri.

Gianluca Vacchi a imortalizat momentul unic și a postat pe rețelele de socializare o imagine cu fetița lor, în pătuț, lânfgă bradul de Crăciun. Cuvintele transmise de afacerist i-a emoționat pe fani, care i-au copleșit pe cei doi cu urări și felicitări. Afceristul ține în brațe un cățeluș care se uită curios către micuța Jerusalema.

Milionarul italian, Gianluca Vacchi, a devenit tată la 53 de ani

Milionarul și iubita lui au dezvăluit că Blu a fost născută prin cezariană după ce Sharon a stat 3 zile în travaliu. Frumosul model spune despre soțul ei că a plâns foarte mult după ce a venit pe lume micuța lor fetiță.

Acum după ce a venit tata, milionarul încearcă să își facă mai mult timp pentru frumoasa lui familie, dedicându-se creșterii fetiței și fiind mereu aproape de soția lui căreia îi oferă tot sprijinul. Sharon a recunoscut să trece printr-o perioadă dificilă pentru că încă se reface după operația de cezariană. Proaspăta mămică uită și de telefon și de nevoile ei personale, ocupându-se doar de minunata ei fetiță.

Citește și: Cine este iubita milionarului italian Gianluca Vacchi

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se invarte in jurul unui cifre cu sase zerouri. De asemena, milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui.

Vachhi a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Pare că timpul a stat în loc pentru milionar, care la o vârstă destul de înaintată are un trup sculptat și un chip aproape natins de riduri.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII CU GIANLUCA VACCHI ȘI SOȚIA LUI ÎN GALERIA FOTO

Fiica lui Gianluca Vacchi s-a născut cu ”gură de lup”

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut.

Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

“Când mi-au spus, mintea, sufletul și inima mea au fost imediat alături de Blu, dar și alături de toți ceilalți copii care se nasc cu aceeași problemă și care nu sunt la fel de norocoși să aibă aceleași resurse ca și noi”, a spus proaspătul tătic.

El a mai explicat și în ce constă operația. Intervenția chirurgicală modifică cerul gurii și suturează mușchii feței care nu s-au închis în mod natural în timpul dezvoltării din uter. Această operație implică și anestezie, iar frumoasa Blu are abia 2 luni.

Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones, selfie adorabil la aniversarea a 20 de ani de căsnicie. Ce și-au spus cei doi... Delia a apelat la o nouă schimbare de look ce i-a surprins pe fani. Cum s-a fotografiat vedeta în vacanță...
Parteneri
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Catine.ro
Ultimele știri
x