Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca i-au lăsat fetiței părul să crească. Cum arată micuța Blu Jerusalema

Gianluca Vacchi și iubita sa Sharon Fonseca trăiesc clipe unice alături de fetița lor care le bucură inimile în fiecare zi. Cei doi părinți au decis să-i lase părul micuței să crească. Imaginile care au înduioșat inimile admiratorilor.

Sharon Fonseca, Blu Jerusalema și Gianluca Vacchi

Instagram/Gianluca Vacchi

Blu Jerusalema este deja un mic star internațional îndrăgit de toată lumea. Părinții săi știu cât este de drăgălașă fetița lor, motiv pentru care nu ratează nicio ocazie în care să arate întregii lumi momente din viața sa.

Micuța crește pe zi ce trece, iar Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca sunt atenți să imortalizeze fiecare clipă unică a fetiței lor. De curând, milionarul s-a fotografiat și s-a filmat alături de minunea sa, iar fanii nu au putut să nu observe că acesteia i-a crescut părul și arată adorabil.

Într-una dintre fotografii, milionarul apare în brațe cu fiica sa de doar șapte luni, iar în descrierea postării tatăl a scris "Tu ești viața mea". Nu este un moment singular în care Gianluca Vacchi mărturisește sentimentele profunde pe care le trăiește de când micuța a apărut în viața sa, considerând-o fără doar și poate "cea mai mare minune care i s-a întâmplat vreodată".

Gianluca Vacchi, italianul în vârstă de 53 de ani, a devenit tată de fată, după ce iubita lui, cu 28 de ani mai tânără a născut primul copil în urmă cu câteva luni. Micuța Jerusalema a suferit o intervenție chirurgicală pentru a îndrepta defectul din naștere, iar acum se pare că și-a revenit complet. Micuța pare să nu mai aibă vreo problemă, iar părinții săi încearcă să-i ofere cel mai bun tratament. Acum după ce a devenit tată, bărbatul încearcă să își facă mai mult timp pentru frumoasa lui familie, dedicându-se creșterii fetiței și fiind mereu aproape de soția lui căreia îi oferă tot sprijinul.

Cine este Gianluca Vacchi și cum a ajuns să fie cunoscut în toată lumea

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri.

De asemena, milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui.Vacchi a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Pare că timpul a stat în loc pentru milionar, care la o vârstă destul de înaintată are un trup sculptat și un chip aproape natins de riduri.

Acesta trăiește în prezent o poveste de iubire fantastică alături de iubita sa. Sharon Fonseca, în vârstă de 26 de ani, i-a făcut cea mai mare bucurie afaceristului după i-a adus pe lume o fetiță.

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au oferit un interviu pentru revista Hola, pe coperta cărora au și apărut. Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri