Gianluca Vacchi s-a filmat în timp ce se plimba cu fetița sa, Jerusalema. Cum s-a recuperat micuța după operație

Gianluca Vacchi s-a filmat alături de fiica sa, Blu Jerusalema, în timpul unei plimbări. Milionarul a transmis un mesaj plin de emoție pentru fetița sa, care a trecut de curând printr-o operație.

Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca

Instagram

Gianluca Vacchi, italianul în vârstă de 53 de ani, a devenit tată de fată, după ce iubita lui, cu 28 de ani mai tânără a născut primul copil în urmă cu câteva luni. Micuța Jerusalema a suferit o intervenție chirurgicală pentru a îndrepta defectul din naștere.

Blu s-a născut cu "gură de lup" și a trecut printr-o operație care i-a modificat bolta palatină. De curând, milionarul s-a filmat cu fetița sa și a transmis un mesaj care a înduioșat inimile fanilor: "Dar Iubirea este pasiune. Obsesie. Cineva fără de care nu poți trăi. Spun, îndrăgostește-te până peste cap, găsește pe cineva pe care îl poți iubi ca un nebun și care te va iubi la fel. Cum îl poți găsi? Ei bine, îți uiți capul și îți asculți inima. Adevărul este, draga mea, că nu are sens să-ți trăiești viața fără asta. Să parcurgi călătoria asta și să nu te îndrăgostești profund ... ei bine, nu ai trăit deloc. Trebuie să încerci, pentru că dacă nu ai încercat, nu ai trăit", a scris în descriere Gianluca Vacchi.

Acum după ce a devenit tată, milionarul încearcă să își facă mai mult timp pentru frumoasa lui familie, dedicându-se creșterii fetiței și fiind mereu aproape de soția lui căreia îi oferă tot sprijinul. Sharon a recunoscut să trece printr-o perioadă dificilă pentru că încă se reface după operația de cezariană.

Milionarul italian, Gianluca Vacchi, a devenit tată la 53 de ani

Milionarul și iubita lui au dezvăluit că Blu Jerusalema a fost născută prin cezariană după ce Sharon a stat 3 zile în travaliu. Frumosul model spune despre soțul ei că a plâns foarte mult după ce a venit pe lume micuța lor fetiță.

Gianluca Vacchi este extrem de cunoscut in Italia si nu numai. Nu este actor sau un showman, ci un om de afaceri extrem de bogat, un mostenitor al unui imperiu mondial al unei multinationale de ambalaje, iar averea lui se învârte în jurul unui cifre cu șase zerouri. De asemena, milionarul italian este cunoscut pentru petrecerile de pomină pe care le organiza în cele mai exclusiviste locații, iar femeile roiau în jurul lui.

Vacchi a ajuns în centrul atenției datorită stilului său de viață petrecăreț și extravagant, dar și felului în care arată. Pare că timpul a stat în loc pentru milionar, care la o vârstă destul de înaintată are un trup sculptat și un chip aproape natins de riduri.

Citește și: Cum arată fetița lui Gianluca Vacchi după operație. Blu Jerusalema s-a născut cu ”gură de lup”

Fiica lui Gianluca Vacchi a fost operată pentru ”gură de lup”

Problemele nu lipsesc nici de la case mai mari, fetița italianului a avut nevoie de o operație urgentă. Se pare că starea de sănătate a Jerusalemei nu a fost una chiar bună. Micuța a fost operată și din fotografia postată de Gianluca se poate vedea că are brațul pus pe o atelă.

La scurt timp după nașterea copilului lor, Gianluca Vacchi și Sharon Fonseca au povestit că fetița lor s-a născut cu un defect.

Proaspătul tătic povestea că fiica lor s-a născut cu o mică problemă de sănătate: avea gură de lup. Conform experților, un bebeluș se poate naște cu acest defect facial dacă dezvoltarea feței nu este completă în uter. Deși au crezut că au scăpat de probleme, nu a fost chiar așa.

Milionarul le-a dat emoții tuturor după ce s-a pozat cu micuța sa în brațe și au observat că aceasta are brațul bandajat pentru a nu își duce mânuțele la gură. Acesta a povestit clipele groaznice prin care au trecut cei doi când fetița lor se afla pe mâna medicilor.

Ea a fost supusă unei intervenții pentru a repara "gura de lup". Intervenția chirurgicală modifică cerul gurii și suturează mușchii feței care nu s-au închis în mod natural în timpul dezvoltării din uter.

Ultimele știri