Gina Pistol a mărturisit totul fanilor ei! Ce schimbare a avut loc în corpul ei în ultimul trimestru de sarcină

Frumoasa prezentatoare Chefi la cuțite va deveni în curând mămică, în doar câteva săptămâni. Ea și Smiley se pregătesc să devină părinți.

Gina și Smiley vor deveni în curând părinți pentru prima dată.

antena 1

Gina Pistol a povestit pe parcursul sarcinii prin ce schimbări a trecut de când este însărcinată. Frumoasa blondină a dezvăluit că pe lângă schimbările vizibile, cum ar fi retenția de apă și burtica din ce în ce mai mare, suferă și de „sindromul picioarelor neliniștite”, iar acum, în sarcină, când este lipsită de chef și de energie resimte durerile de picioare și mai puternic.

Schimbările prin care a trecut Gina în timpul sarcinii

Pe lângă această schimbare, Gina a povestit pe Insta Stories că în ultima vreme i-au apărut foarte multe alunițe pe gât și nu știe exact care este cauza lor. Alunițele extrem de mici îi acoperă partea stângă a gâtului și clavicula. Vedeta își întreba urmăritoarele dacă și alte femei însărcinate au experimentat această schimbare.

Despre sindromul picioarelor neliniștite, frumoasa prezentatoare a povestit într-un Insta Story din trecut: „Și cum se lasă seara peste București, cum încep să mă doară picioarele. E groaznic să suferi de sindromul picioarelor neliniștite. Simți nevoia să le miști încontinuu și au un ecou de durere în picioare”.

Citește și: Gina Pistol, fotografie sexy pe Instagram: Urmăritor: „O gravidă nu postează așa". Cum a reacționat frumoasa prezentatoare

Gina a mai povestit că uneori are stări de agitație, doarme puțin și simte că nu poate sta locului, fiind preocupată cu renovarea pentru a pregăti camera micuței. Cu toate acestea, deși trebuie să se mobilizeze, ea a mai menționat că nu are suficientă energie.

„N-am nici chef și nici energie și asta pentru că mă culc numai pe la 3-4 dimineața, mă trezesc din oră în oră, iar la ora 8:00 este trezirea. Am zis că dacă mai văd o singură poză cu soare și plajă o iau razna”, a spus Gina Pistol. Ulterior a menționat că glumește în privința plajelor și că le dorește tuturor celor plecați în zone însorite să se bucure de vacanță, ceea ce va face și ea în viitor când va putea, însă acum se ocupă de renovări și curățenie.

„Zici că există niște reguli nescrise pentru femeile însărcinate. Dacă ești în al doilea sau al treilea trimestru trebuie să zugrăvești, renovezi, să faci curățenie generală. Orice ca să-ți faci viața grea. Ca să nu-ți fie ușor. Eu am făcut sport toată viața mea și credeam că o să-mi fie ușor, dar tot ce fac e greu. Mai e și o altă problemă. Nu vă puteți înțelege cu noi în perioada asta. Dacă unei femei însărcinate i s-a pus pata pe curățenie generală, renovare, nu există până nu face ca ea”, a povestit Gina Pistol într-un alt Instastory.

Când va naște Gina Pistol

Sarcina Ginei se apropie de termen și a povestit că mai are de așteptat doar 2-3 săptămâni până când își va ține în brațe fetița. Emoționați și nerăbdătorii, viitori părinți au pregătit deja camera bebelușelei și au renovat casa în care locuiesc.

Citește și: Gina Pistol, fotografii înduioșătoare cu Smiley, cu puțin timp înainte de a naște. Ce a postat prezentatoarea Chefi la cuțite

Gina Pistol va naște la începutul lunii martie, devenind mămică pentru prima oară. Frumoasa prezentatoare în vârstă de 40 de ani a povestit fanilor săi de pe Instagram de-a lungul sarcinii prin ce schimbări a trecut.

Smiley a fot întotdeauna alături de ea, ajutând-o să depășească cele mai grele momente din timpul sarcinii. Cei doi au fost împreună și la ecograf pentru a o vedea pe micuța lor, însă nu au avut prea mult noroc.

Din păcate, poziția bebelușei nu le-a permis viitorilor părinți să vadă prea mult.

„Iubitule, dacă fiică-ta o să semene cu mine agitată ai încurcat-o. Cum să nu stea? Am așteptat 2-3 săptămâni să o văd și acum nu mi-a arătat nimic decât degete”, a spus Gina Pistol în mașină.

„Mi-am făcut antrenamentul”, i-a răspuns Smiley Ginei Pistol.

Ultimele știri