Gina Pistol, cu bagajul la ușă. Ce dezvăluiri a făcut vedeta despre ultimele pregătiri

Gina Pistol mai are de așteptat doar câteva zile până când îți va ține fetița în brațe și emoțiile sunt din ce în ce mai mari. Ea și Smiley au făcut ultimele pregătiri.

Camera fetiței sale arată perfect, extrem de primitoare.

antena 1

Gina Pistol va naște în doar câteva zile, iar vedeta se pregătește intens pentru venirea pe lume a micuței sale. Pe Insta Stories, Gina a povestit că și-a pregătit geanta pentru maternitate.

“Mi-am pregătit geanta pentru maternitate. Oricum trebuie să mă mai uit prin ea pentru că am eu așa o presimțire că am pus foarte multe lucruri de care nu o să am nevoie. Oricum mă uit în fiecare zi în ea”, a mărturisit Gina.

Pe lângă bagajul cu tot ce e necesar atunci când o va naște pe micuța ei, Gina a pregătit și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem.

Bagajul și kit-ul pentru recoltarea celulelor stem, deja pregătite

Frumoasa prezentatoare a emisiunii Chefi la cuțite le-a arătat urmăritorilor ei și câteva fotografii din camera micuței, cu mobilierul nou. Camera fetiței sale arată perfect, extrem de primitoare, în tonuri de roz și bej, iar Gina este extrem de mulțumită de rezultate după renovare.

Deși în această perioadă, chiar înainte de a naște, Gina ar trebui să se odihnească și să aștepte venirea pe lume a fetiței, ea a dezvăluit că îi e tare greu să stea liniștită.

Citește și: Gina Pistol, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Cu ce probleme se confruntă vedeta, chiar cu puțin timp înainte de naștere

“În perioada asta toată lumea îmi recomandă să dorm, să mă odihnesc, dar ce credeți: Nu pot să dorm. Dorm o oră jumate, două cel mult, mă trezesc (...) cumva cred că mă pregătesc pentru ce va urma”, a mai adăugat Gina.

Schimbările prin care a trecut frumoasa prezentatoare TV

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” urmează să nască la începutul lunii martie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură vestea, dar și primele imagini cu fetița sa.

În urmă cu câteva zile, frumoasa Gina a povestit despre strările sale și gândurile pe care le are chiar înainte de a naște.

Citește și: Cum s-au fotografiat Gina Pistol și Smiley de Dragobete: „Ultimul în doi”. Detaliile pe care fanii le-au observat imediat

“Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am, nu săptămâna asta care vine, cealaltă. Și abia acum încep să realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul și mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mama bună, dacă o să am răbdare (…) dar cred că toate femeile au trecut prin asta. Și partea funny este că în luna a 8-a te uiți în oglindă și spui ‘bă, n-am cum să mă fac mai mare de atât, asta e maximum, adică nu există.’ Se pare că se poate”, a mai adăugat frumoasa blondină.

Frumoasa prezentatoare a dezvăluit că pe lângă schimbările vizibile, cum ar fi retenția de apă și burtica din ce în ce mai mare, suferă și de „sindromul picioarelor neliniștite”, iar acum, în sarcină, când este lipsită de chef și de energie resimte durerile de picioare și mai puternic.

Pe Gina Pistol o putea revedea în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Ultimele știri