Gina Pistol, dezvăluire ce i-a emoționat pe fani. Cu ce probleme se confruntă vedeta, chiar cu puțin timp înainte de naștere

Într-un Story postat recent pe Instagram, frumoasa Gina Pistol a recunoscut cu ce problemă se confruntă, mai ales acum, în ultima perioadă a sarcinii.

Gina Pistol a fost extrem de activă pe rețelele de socializare pe tot parcursul sarcinii

sursa foto: Instagram

Îndrăgita prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” urmează să nască la începutul lunii martie. Fanii așteaptă cu sufletul la gură vestea, dar și primele imagini cu fetița sa.

Gina Pistol a fost extrem de activă pe rețelele de socializare pe tot parcursul sarcinii și a făcut numeroase poze, clipuri video și story-uri în care a povestit în detaliu transformările prin care a trecut și pe care le-a observat de când este însărcinată.

Cu ce probleme s-a confruntat Gina Pistol, înainte să nască

Odată intrată în al treilea trimestru de sarcină, vedeta de la „Chefi la cuțite” a dezvăluit faptul că a început să întâmpine dificultăți și să îi fie greu inclusiv să urce sau să coboare scările.

În urmă cu câteva săptămâni, frumoasa blondină a explicat că suferă de sindrom picioarelor neliniștite și că acest lucru implică dureri mari de picioare, mai ales seara, dar și o nevoie puternică de a le mișca încontinuu.

Citește și: „Chefi la cuțite” revine cu un show plin de surprize! Ce noutăți există în noul sezon

Un alt detaliu observat de fani au fost buzele tot mai mari ale vedetei. Mulți au acuzat-o pe aceasta că și le-ar fi injectat și că ar fi abuzat astfel de intervențiile estetice, dar tot Gina Pistol a fost cea care a lămurit acest subiect și a explicat faptul că, mai ales în trimestrul al treilea de sarcină, a început să rețină foarte multă apă și să se umfle.

Într-un story realizat zilele trecute, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” s-a filmat în timp ce se afla în mașină cu partenerul său de viață și acesta a fost momentul în care a dezvăluit un detaliu ce i-a amuzat pe fani.

„Acel moment când iubitul te întreabă dacă nu mai ai și altă pereche de pantaloni”, a glumit Gina Pistol, explicând faptul că s-a umflat atât de tare încât nu mai încape în nimic altceva.

„Dar lasă că mă întorc eu la hăinuțele mele”, a completat aceasta.

Pe Gina Pistol o vom putea revedea în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi noul sezon „Chefi la cuțite” din 28 februarie, duminică, de la ora 20:00, și luni și marți de la ora 20:30, la Antena 1.

Citește și: Sorin Bontea de la „Chefi la cuțite” are un frate celebru! Cine este și cum arată Daniel Bontea

Miza este și mai mare sezonul acesta pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Pe lângă mult râvnitul titlu de câștigător al sezonului, e pusă în joc și statuia chef-ului ce își va adjudeca locul 1. O altă modificare adusă de noul sezon este legată de chefii invitați să jurizeze amuletele. La final, aceștia vor rămâne și în platou pentru a veni cu o părere în plus vis-à-vis de preparatele concurenților.

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

Ultimele știri