Live acumMireasa Sezonul 2
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Gina Pistol, in culmea fericirii: "Mihai Radut e un om foarte modest"

Gina Pistol a vorbit, in premiera, despre povestea de iubire pe care o traieste cu fotbalistul Mihai Radut. "E un om modest", a precizat fostul iepuras Playboy.

Desi nu este genul de vedeta care sa-si transforme viata personala intr-un spectacol, Gina Pistol a acceptat sa vorbeasca, pentru prima data, despre relatia cu Mihai Radut. Si nu a fost un lucru tocmai usor, tinand cont ca blonda a trecut recent printr-o despartire dureroasa.

"De multe ori am declarat ca nu ma grabesc sa-mi fac o relatie, daca e sa vina acel baiat de care sa ma indragostesc, nu o sa-l refuz. Ei bine, viata a facut ca sa ne cunoastem si sa existe o chimie intre noi. Imi place felul lui de a fi si faptul ca e un om foarte modest. Ne intelegem bine si cred ca meritam acest lucru, sa fiu fericita", a declarat Gina Pistol, conform Cancan.

Deocamdata, totul merge ca la carte. Faptul ca Mihai Radut locuieste o mare parte din timp la Targu Jiu nu pare a conta. La fel cum nu conteaza nici diferenta de varsta dintre cei doi, de opt ani. Ramane de vazut, asadar, ce va urma...

Recomandari