Căutare Live

Gina Pistol, probleme de sănătate după ce s-a vindecat de COVID. A împărtășit totul cu fanii „Mă confrunt cu o situație ciudățică”

Gina Pistol a dezvăluit de curând că într-adevăr a fost infectată cu COVID-19, iar acum se confruntă cu noi probleme de sănătate. Prezentatoarea „Chefi la Cuțite” le cere ajutorul fanilor.

Gina Pistol are probleme de sănătate după ce s-a vindecat de COVID

Instagram

Gina Pistol este una dintre cele mai îndrăgite vedete autohtone, dar alege să își țină viața privată departe de ochii curioșilor. Prezentatoarea „Chefi la Cuțite” ține foarte mult la intimitatea ei și a familiei sale, însă de fiecare dată când se confruntă cu vreo problemă nu se ferește să le ceară ajutorul admiratorilor.

Gina Pistol, probleme de sănătate după ce s-a vindecat de COVID-19

Într-o serie de InstaStory-uri, frumoasa vedetă le-a mărturisit fanilor că se confruntă cu probleme de sănătate după ce s-a vindecat de COVID-19. Deși a trecut cu bine peste acel moment, Gina Pistol crede că suferă de sindromul numit „long-COVID”, pentru că a observat o serie de schimbări ciudate la părul ei.

Mai exact, aceasta a sesizat că în ultima perioadă, atunci când se spală pe cap, părul ei suferă modificări și elimină un miros ciudat, total neplăcut. Și este lesne de înțeles de ce o deranjează și îngrijorează în același timp.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă este de la post Covid sau este ceva hormonal. Când îmi spăl părul, atunci când e ud are un miros ciudat. Vă amintiți pe vremuri când se făceau bunicile permanent și mirosea pe toată scara? Așa înțepător? Cam acela este mirosul. Este ciudat rău. Nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire, aceleși șampoane, nu stiu ce se întamplă”, a spus ea.

Citește si: Gina Pistol, apariție de excepție cu un decolteu amplu, la mai bine de un an de când a devenit mamă

Gina Pistol a povestit că într-adevăr a fost și ea infectată, dar la acel moment a ales să își țină problemele de sănătate pentru ea. Gazda emisiunii „Chefi la cuțite” nu a dat mai multe detalii, însă recent a fost surprinsă într-un mall din București purtând mască de protecție, deși restricțiile au fost ridicate.

Gina Pistol, topită după micuța Josephine

Frumoasa vedetă este foarte activă pe Instagram și nu ratează niciun moment să le spună fanilor ce mai face fiica ei. Cu toate că a ales să nu îi arate chipul, ea postează o mulțime de imagini și cu Josephine.

Citește și: Gina Pistol, imagine înduioșătoare cu fiica sa. Cât a crescut Josephine și cum a surprins-o mama ei

Proaspăta mămică este topită și recent, le-a povestit fanilor că micuța le-a dat câte un pupic, atât ei, cât și tatălui ei, iar gestul a impresionat-o până la lacrimi.

„Trebuie să vă povestesc ceva. Aseară m-am culcat foarte târziu, cred că pe la 2 dimineața și m-am trezit de mai multe ori, nu știu ce s-a întâmplat. Pe la 6 jumătate s-a trezit Josephine și, spre dimineață, am luat-o cu noi în pat și ea s-a trezit, începuse să vorbească pe limba ei, și stăteam așa cu ochii între deschiși să văd ce face. Și m-am trezit că a venit și m-a pupat, deci îmi vine să plâng. Așa mă mai pupă când îi zic eu, dar a venit și m-a pupat fără să-i zică nimeni nimic. Și pe urmă l-a pupat și pe tatăl ei. Realizez că crește atât de repede fiica mea”, a povestit Gina.

Ce sumă de bani încasează lunar Ioana Tufaru din drepturile de autor ale mamei sale, Anda Călugăreanu. Cum mai arată în ... Cu ce afacere în stil românesc au dat lovitura, în Dubai, Denisa Tănase și Mircea Brânzei...
Parteneri
Băuturi care te ajută să scapi de grăsimea abdominală. Sunt perfecte pentru orice vârstă
Catine.ro
Ultimele știri
x