Ginerele lui Florin Salam împlinește 31 de ani! Ce declarație de dragoste i-a făcut Betty soțului său! | VIDEO

Ginerele lui Florin Salam împlinește vârsta de 31 de ani! Iată ce declarație de dragoste i-a făcut Betty.

Catalin, Betty și Florin Salam

Este sărbătoare mare în familia lui Florin Salam, căci ginerele său împlinește astăzi frumoasa vârstă de 31 de ani! Iată ce declarație de dragoste i-a făcut Betty, fiica manelistului, soțului său!

Betty și Cătălin Vișănescu formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Astfel, nu este de mirare că au reușit să se claseze în topul celor mai îndrăgite vedete din lumea mondenă, atât fiica manelistului, cât și ginerele lui Florin Salam fiind apreciați pentru iubirea lor, pe care o afișează fie în public, fie în mediul virtual.

Ginerele lui Florin Salam împlinește 31 de ani! Ce declarație de dragoste i-a făcut Betty soțului său! | VIDEO

Vești proaste pentru Florin Salam! Ce a pățit ginerele său, Cătălin Vișănescu? Betty a spus totul: "Nu se se simte deloc bine"

Ginerele lui Florin Salam împlinește astăzi superba vârstă de 31 ani!

Betty are astăzi un mare motiv de bucurie, căci soțul său și implicit ginerele lui Florin Salam împlinește astăzi 31 de ani! Cum un astfel de eveniment nu avea cum să treacă fără să nu fie celebrat, mai ales în familia manelistului, frumoasa cântăreață i-a făcut soțului său o declarație emoționantă de iubire încă de la miezul nopții, făcând-o astfel și mai specială.

Ginerele lui Florin Salam împlinește 31 de ani! Ce declarație de dragoste i-a făcut Betty soțului său! | VIDEO

Betty, fiica lui Florin Salam, a răbufnit! Pe cine pune la punct, după ce s-a spus că tatăl său obișnuia să-i bată mama

Declarația de iubire făcută de Betty soțului său

Betty i-a făcut declarație de iubire soțului său în dreptul unei fotografii cu ei din vacanță, în care fericirea și voia bună li se poate citi pe chip, dovadă că cei doi se simt extrem de bine unul în compania celuilalt.

„La Mulți Ani, cel mai bun soț! Să ți se îndeplinească toate dorințele și tot ceea ce am clădit până acum să transforme povestea noastră în cea mai frumoasă relație din lume. Te iubesc și îți doresc tot ce este mai frumos pe aceasta lume!”, i-a transmis Betty soțului său, Cătălin Vișănescu.

Florin Salam, secret terifiant aflat abia după 11 ani! Coșmarul trăit de fosta soție: „O spărgea cu bătaia”

Mesajul lui Betty i-a emoționat foarte mult pe internauți. Astfel, fanii faimosului cuplu au asaltat fotografia cu mii de like-uri și comentarii prin care îi urau „La mulți ani” lui Cătălin Vișănescu.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri