Live acumObservator 16
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin!

Gérard Depardieu, acuzat de viol. Parchetul cere unui judecător să ancheteze

Gérard Depardieu este acuzat de o tânără actriţă de viol, fapte care s-ar fi întâmplat în 2018. După o clasare fără urmări, procedura este relansată de Parchetul din Paris, scrie presa franceză.

Parchetul din Paris i-a solicitat unui judecător să ancheteze acuzaţiile de viol care-l vizează pe Gérard Depardieu, care de altfel le contestă, după ce iniţial cazul a fost clasat, scrie AFP.

Pentru a relua investigaţiile, reclamanta, o actriţă în vârstă de 20 de ani, a depus plângere în martie ca parte civilă după această clasare în primăvara anului trecut.

Contactat de AFP, avocatul actorului Hervé Témime nu a comentat.

În iunie 2019, Ministerul public a concluzionat la capătul anchetei preliminare de nouă luni că "numeroasele investigaţii făcute" nu au "permis caracterizarea infracţiunilor denunţare".

Prima plângere a fost depusă la finalul lunii august 2018, la jandarmeria din Lambesc (Bouches-du-Rhône) de actriţă. Potrivit acesteia, faptele pe care le-a denunţat s-ar fi derulat la domiciliul din Paris al starului, un hotel particular din arondismentul VI, între 7 şi 13 august 2018.

Parchetul din Aix-en-Provence a deschis imediat o anchetă preliminară, înainte de a renunţa în favoarea Parchetului din Paris, care a încredinţat ancheta poliţiei judiciare.

Actorul în vârstă de 71 de ani, a fost audiat de Poliţie. Este una dintre personalităţile franceze care este vizată de o plângere de viol sau agresiune sexuală de la decăderea producătorului american Harvey Weinstein în 2017.

Sursa: News.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro