Hugh Jackman și soția lui atrag atenția la fiecare apariție. Care e secretul căsniciei lor

Hugh Jackman are 52 de ani și o căsnicie fericită cu Deborra-Lee Furness, care durează de 24 de ani. Celebru pentru rolul său din "Wolverine", actorul se bucură de sprijinul necondiționat al partenerei sale de viață.

Hugh Jackman, fotografiat la Hotelul Bayerischer, în Germania, în timpul campaniei de promovare a filmului "Real Steel"

Profimedia Images

De-a lungul timpului, Hugh Jackman a fost ținta mai multor scandaluri în presa mondenă, iar recent tabloidele au scris că actorul ar fi gay, în ciuda căsniciei trainice pe care o are cu Deborra-Lee Furness.

Preferințele sexuale ale lui Hugh Jackman au mai stârnit discuții aprinse în spațiul public și în trecut. Atunci, ca și acum, Deborra-Lee Furness l-a sprijin pe Hugh Jackman fără ezitare. Conform nzherald.co.nz, cei doi formează unul dintre cele mai trainice cupluri de la Hollywood tocmai datorită felului în care au ales să se sprijine și ajute chiar și în cele mai dificile situații.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness s-au cunoscut pe platourile de filmare ale producției "Correlli", în anul 1995. S-au îndrăgostit în doar două săptămâni, iar după patru săptămâni, Jackman deja o cerea în căsătorie. Restul e istorie.

"Am fost prieteni buni din prima clipă. A fost primul meu job, iar Deb interpreta personajul principal... era conștient că totul era un clișeu și că probabil am fost considerat ridicol", a povestit actorul în cadrul unui interviu acordat pentru 60 Minutes.

La rândul său, Deborra-Lee Furness a recunoscut că, înainte să îl cunoască pe Hugh Jackman, își propusese să nu mai iasă cu actori.

"Rezoluția mea de anul nou a fost să nu mai ies cu actori, cu siguranță nu cu actori sub 30 de ani... iată-l pe soțul meu", a completat amuzată jumătatea actorului.

Diferența de vârstă dintre el și soția sa este de 13 ani, însă acest detaliu nu le-a afectat niciodată căsnicia. În numeroasele interviuri acordate de-a lungul carierei, Hugh Jackman a subliniat că este norocos că și-a găsit jumătatea înainte de a cunoaște succesul mondial datorită rolului Wolverine.

"Cred sincer că ne-a ajutat enorm să fim împreună înainte ca asta să se întâmple. Am pornit împreună într-o aventură incredibilă, am ajuns în locuri în care nu am crezut vreodată că vom ajunge și am făcut totul împreună", a povestit actorul în 2018, pentru Today.

Deborra-Lee Furness nu a fost niciodată inclusă de tabloide în topul celor mai frumoase sau atractive soții de actori. Chiar și așa, căsnicia lor nu poate fi pusă sub semnul întrebării, mai ales că Hugh Jackman nu ratează nicio ocazie pentru a își lăuda partenera de viață.

Hugh Jackman și soția sa, Deborra-Lee Furness, surprinși de paparazzi în Manhattan, în timp ce își plimbă câinii
Sursa FOTO: Profimedia Images

"Înainte să avem copii, am stabilit cu Deb să ne privim direct în ochi atunci când ne aflăm în impas. Încercările sunt uneori mari, alteori mici, uneori nici nu realizăm că au fost încercări până când nu privim înapoi", a mai declarat actorul.

Hugh Jackman și Deborra-Lee Furness au împreună doi copii, pe Oscar Maximilian Jackman, de 20 de ani, și Ava Eliot Jackman, în vârstă de 15 ani, pe care i-au adoptat după îndelungi încercări de a concepe un bebeluș și pierderi multiple de sarcină.

Parteneri
Shiloh Jolie-Pitt a mers în vacanță cu mama sa. Ce a purtat fiica Angelinei Jolie la sosirea în Veneția
Shiloh Jolie-Pitt a atras privirile tuturor atunci când a mers în vacanță alături de mama sa. În vârstă de doar 15 ani, fiica Angelinei Jolie a purtat o ținută lejeră care să-i permită să se simtă confortabil pe parcursul călătoriei cu avionul. Adolescenta se va afla în perioada următoare alături de mama și frații săi într-o excursie relaxantă în Veneția.
Catine.ro
Ultimele știri