Căutare Live

Ilie Năstase, reacția pe care a avut-o după ce soția a lui a anunțat separarea de el printr-un mesaj pe rețelele de socializare

Ilie Năstase a avut o primă reacție cu privire la mesajul pe care Ioana Simion l-a avut în mediul online despre separarea dintre cei doi.

Ilie Năstase, primele reacții după ce Ioana Simion a anunțat despărțirea de fostul tenismen

Instagram/Profimedia

Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase a surprins pe toată lumea cu un mesaj, prin care a explicat faptul că „răbdarea ei s-a consumat”, iar relația dintre ei s-ar fi încheiat. Ilie Năstase a avut o reacție pe acest subiect, evitând să ofere prea multe informații.

Ilie Năstase, primele declarații de când Ioana Simion a anunțat separarea lor pe rețelele de socializare

Ilie Năstase a fost contactat de juranliști pentru a oferi un punct de vedere cu privire la situația în care s-ar afla relația celor doi, însă a ales să nu se implice prea tare în subiect, încercând să nu facă afirmații pe care să le regrete apoi.

Citește și: Ioana Simion și Ilie Năstase s-au despărțit. Mesajul transmis de soția fostului tenismen: „Răbdarea mea a luat sfârșit”

Astfel că, el a declarat că cea mai bună soluție ar fi ca aceștia să o contacteze pe Ioana Simion pentru a oferit o clarificare în acest subiect.

“Nu mă interesează ce apare, eu nu mă uit în presă, nu mă uit pe Facebook. Eu abia m-am sculat, îmi văd de treaba mea. Nu știu dacă are legătură cu mine, nu am ce să vă spun. Eu pot să vă spun doar că nu mă interesează prostiile astea! Dacă vreți să vorbiți cu cine a postat, vă mulțumesc! Pe mine nu mă interesează persoana. Cine postează, trebuie să și răspundă!

Eu mă uit la televizor și văd că sunt foarte mulți morți (n.r. referire la bilanțul tragic al pandemiei de Covid-19). Despre asta trebuie să vorbim.”, a declarat Ilie Năstase, astăzi, pentru fanatik.ro.

Ce mesaj a publicat Ioana Simion pe rețelele de socializare

De curând, Ioana Simion Năstase a publicat un mesaj care ne face să înțelegem că ei nu se mai înțeleg și au hotărât să se despartă definitiv.

Citește și: Ioana Năstase, declarații noi despre relația cu Ilie, după ce au fost la un pas de divorț. Cum se comportă acum cu soția sa

”Astăzi, un capitol din viața mea a luat sfârșit!!!! Mă consider o femeie puternica și mândră de faptele mele…răbdarea mea, iertarea mea, voința și bunele intenții. Pot spune ca această experiența m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit În toată aceasta perioada, am avut și ocazia de a cunoaște oameni buni, de o mare valoare și bine intenționați iar pentru asta le mulțumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-ați judecat gresit, alții mi-ați acordat înțelegere si mi-ați apreciat răbdarea care nu a fost deloc ușoară. Am continuat sa lupt,crezând si sperând ca se va schimba ceva in bine”, a fost prima parte a mesajului scris de ea pe internet.

Citește și
colaj de imagini cu ioana tufaru la antena 1
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
O mai ții minte pe Ioana Tufaru, fiica Andei Călugăreanu? Are 44 de ani și o familie frumoasă. Cum arată acum
colaj de imagini cu nutu si sile camataru
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
Ce fiică frumoasă are Nuțu Cămătaru. Oana Balint întoarce toate privirile cu atuurile sale fizice
colaj macaulay culkin
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Cine e și cum arată iubita lui Macaulay Culkin, actorul din filmul Singur Acasă. Ea este femeia cu care el are un băiețel
Mai multe articole

Ioana Simion a avut și o dorință pentru presă și prietenii virtuali pe care ăi are, aceasta cerându-le să-i ofere liniște în această perioadă tumultoasă emoțional.

”Vă rog să ma înțelegeți că în acestă perioadă v-oi avea nevoie de liniște si puțină intimitate!!! Va mulțumesc frumos pentru înțelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a mai scris ea.

Adevărul despre averea lui Liviu Vârciu. Ce sumă imensă obișnuia să câștige pe zi... Donald Trump va lansa propria rețea de socializare. Cum se va numi platforma fostului președinte...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri