Iluzia optică în care Otilia Bilionera pare pe jumătate dezbrăcată. Cum s-a fotografiat artista

Otilia Bilionera își încântă fanii cu apariții care mai de care mai sexy. Recent, artista a publicat o imagine în care apare purtând o rochie care poate înșela ochiul privitorului.

Otilia Bilionera a publicat o fotografie incendiară la care fanii au reacționat imediat

Instagram & Antena 1

Recent, Otilia Bilionera a publicat o fotografie în care poartă o rochie care pe șolduri și coapse este nude, ceea ce creează o iluzie optică. Rochia este în față neagră, cu un decolteu adânc, iar pe laterale, materialul ținutei este de culoarea pielii.

La descrierea fotografiei pe care a postat-o pe Instagram, Otilia Bilionera și-a întrebat fanii cât de mult îi apreciază noua piesă, pe o scală de la 1 la 10.

Fanii s-au declarat încântați, atât de apariția incendiară a artistei, cât și de noua ei melodie, Tu Locura.

Peste 18 mii de fani au apreciat fotografia publicată de Otilia: „Atât de frumoasă”, „Wow”, „Ne place noua ta piesă”, sunt câteva dintre comenatariile pe care vedeta le-a primit de la urmăritori.

Pe numele său real Otilia Brumă, Otilia Bilionera s-a născut în 1992 la Suceava și a devenit celebră atât în România cât și în străinătate datorită piesei „Bilionera”. Piesa s-a poziționat în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria.

În anul 2014 Otilia a câștigat premiul de „Cel mai celebru artist al anului în Turcia”, premiul fiind înmânat de ambasadorul Turciei în România, Osman Koray Ertas. Acum piesa care a consacrat-o are aproape 1 miliard de vizualizări pe YouToube.

Citește și: Otilia Bilionera, pe perfuzii, la spital, în 2018: ”Am avut noroc că doctorii au intervenit foarte repede"

Cine este soțul Otiliei Bilionera

Când vine vorba de viața ei sentimentală, Otilia este foarte discrete și nu dorește să ofere detalii despre viața ei amoroasă. Cu toate acestea, diva în vârstă de 29 de ani se pare că și-a întâlnit sufletul pereche.

Otilia Bilionera este căsătorită cu un arab pe nume Hamude. Potrivit cancan.ro, iubitul Otiliei deține o șaormerie în cartierul Militari din București. Frumoasa artistă își alintă soțul Habubu și pare a fi tare îndrăgostită de el atunci când apare în discuție, potrivit cancan.ro.

Într-un interviu pentru Antena Stars, Otilia Bilionera a povestit că în 2019 iubitul ei a cerut-o de soție. Vedeta își dorește o nuntă ca în povești si e posibil să fie una dublă, o nuntă moldovenească și una arăbească. Anul trecut, cei doi îndrăgostiți s-au căsătorit religios într-o moschee.

„Logodnicul meu e arab. Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui. Mama și tata mă susțin în tot ce fac. Sunt îndrăgostiți de logonicul meu, pentru că mă susține în tot ce fac, nu e gelos, e un bărbat descurcăreț. Am avut probleme cu bunicii, pentru că sunt de modă veche. Insistă foarte mult să fac nuntă. Vor să facă măcar o masă pentru mine. Nu mă văd mireasă, nu țin foarte mult”, a povestit cântăreața la Acces de Weekend în februarie 2020.

Otilia a fost invitată la Te cunosc de undeva!

Otilia Bilionera a fost invitată la Te cunosc de undeva, în Gala artiștilor internaționali, și a intrat în scenă cu atitudinea sa de divă, îmbrăcată într-un compleu bej foarte mulat, care îi pune în evidență atuurile sale fizice. Frumoasa blondină a cântat piesa care a consacrat-o, primind aplauzele tuturor.

Ultimele știri