Căutare Live

Otilia Brumă, românca care are aproape 300 de milioane de vizualizări la "Bilionera", a venit în platoul Neatza cu Răzvan și Dani să anunțe lansarea videoclipului Tres Amores

Otilia lansează clipul melodiei ”Tres Amores”. ”A fost filmat în Turcia”, a declarat artista la Neatza cu Răzvan și Dani.

Otilia vanunță în platoul de la Neatza că videoclipului melodiei Tres Amores care a fost filmat în Turcia va fi lansat vinerea aceasta.

Otilia Brumă (27 de ani), pe numele de scenă Otilia este o cântăreață româncă din Suceava, România. Stilul pe care "Otilia" îl abordează este dance, raggaetton și latino.

Succesul OTILIEI se datorează în principal piesei "Bilionera", care a strâns peste 298 de milioane de vizualizări pe Youtube (aproape 350 de milioane pe toate canalele Youtube) și s-a poziționat în topurile radiourilor din Turcia, Grecia, Cipru, Bulgaria și alte țări. Otilia este a treia artistă din Romania, dupa Alexandra Stan („Saxobeat”) și INNA („Hot”) care a făcut furori în plan internațional încă de la debut.

Încă de mică și-a descoperit talentul pentru muzică și primul care a remarcat-o a fost profesorul de sport, de la Colegiul Național “Ștefan cel Mare” din Suceava, iar tot aici a și lansat-o in sala de sport la calul cu manere stilul spate.

Avea 17 ani când a lucrat la un postul Antena 1 din Suceava.

"Bilionera" a fost cea mai difuzată piesă pe radio în Turcia, timp de 9 săptamâni la rând, subclasati fiind artiști internaționali precum Marron 5, David Guetta, Pitbull sau Calvin Harris. Compilația, „Dance Hits 2015", produsă de cel mai ascultat post de radio turcesc, Number 1 FM, este pe locul 2 în topul vânzărilor de produse muzicale din Turcia unde Otilia cu piesa Bilionera ocupa prima pozitie.

Succesul muzical cu piesa Bilionera, dar și detaliile din viața personală îi asigură Otiliei Brumă notorietatea și în România, ținând capul de afiș în cele mai importante tabloide din țară precum Libertatea, Click!, Cancan, Realitatea, WoWbiz etc. sau fiind invitată la posturi naționale de televiziune precm Canal D, Antena 1, Antena Stars etc.

Smiley News - Neatza cu Răzvan și Dani. Ursuleții de pluș de la raionul de băuturi alcoolice vs copilul care dă zăpada... Anamaria Ferentz, nechimbată, deși a părăsit România de zece ani: "Stau singură în America"...
Ultimele știri