Imagini cu ginerele lui Gigi Becali! Tânărul face gesturi de care latifundiarul nu ar fi prea mândru!

Ginerele lui Gigi Becali a fost surprins de paparazzi alături de soţia sa, în timp ce, au ieşit să îşi rezolve câteva treburi. Imaginil au fost difuzate în exclusivitate la Antena Stars.

În imagini se poate vedea cum fiica lui Gigi Becali, care este însărcinată, intră într-o bancă, în timp ce soțul ei o așteaptă în mașină. Bărbatul vorbește la telefon și pare destul de nervos.

Ginerele latifundiarului a fost surprins în timp ce purta o discuţie telefonică foarte aprinsă. Ba mai mult, a făcut nişte gesturi, de care Gigi Becali nu ar fi foarte mândru.

Imaginile anului! Gigi Becali, la plimbare cu oile! Cum a fost surprins omul de afaceri din Pipera

Teodora și-a terminat treaba, iar ca un soț responsabill a mers până în fața băncii, pentru a nu-și lăsa soția însărcinată să depună prea mult efort. Și cum poftele de graviduță sunt normale în această perioadă, Mihai s-a conformat și a mers să-i cumpere cafea. Apoi cei doi au pornit la drum, unul plin de peripeții.

În plin trafic, Mihai a decis să încalce regulile de circulație, așa că a depășit coloana de mașini din fața lui și nu a mai ținut cont că se află pe linia de tramvai. Din păcate a prins și semaforul pe roșu, moment în care doi cerșetori și-au făcut prezența la geam, însă ginerele lui Gigi Becali a refuzat să-i ajute.

Gigi Becali știe cum scapă românii de coronavirus: „Noi, ortodoxia, îl avem pe Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul şi Duhul Sfânt”

Cu siguranță latifundiarul nu ar fi prea mândru de acest gest.

Becali declara la un moment dat, că întotdeauna și-a dorit să aibă un ginere bun și frumos.

"Este frumos. Apoi i-am cunoscut și familia, și m-am bucurat că este o familie foarte bună", spune Gigi Becali la Antena Stars.

Urmăriți toate imaginile prezentate la Antena Stars, accesând clipul video de mai sus.

Parteneri
Meghan Markle împlinește 40 de ani. Detalii mai puțin știute despre Ducesa de Sussex
Meghan Markle împlinește frumoasa vârstă de 40 de ani și pare mai fericită ca niciodată. Ducesa de Sussex are alături o familie frumoasă și multă dragoste primită din partea celor apropiați. Oamenii sunt nerăbdători să vadă cum își va serba aceasta aniversarea, mai ales că sursele au speculat faptul că Ducesa ar fi angajat un organizator de petreceri care a colaborat inclusiv cu celebra Oprah Winfrey.
Catine.ro
Ultimele știri