Imagini înduioşătoare cu familia lui Bruce Willis. Cum arată cele două fiice și soția actorului

Starul Bruce Willis își ține viața personală departe de lumina reflectoarelor și de ochii curioșilor, însă soția lui, Emma Heming Willis, a postat pe rețelele de socializare o fotografie alături de actor și cele două fiice ale lor, care a surprins toți fanii.

Imagini înduioşătoare cu familia lui Bruce Willis. Cum arată cele două fiice și soția actorului

profimedia

Walter Bruce Willis, cunoscut mai mult ca Bruce Willis, publică foarte rar imagini în mediul online cu familia lui, însă de data aceasta, soția actorului i-a lăsat pe fani cu gura căscată.

În ziua de Crăciun, Emma Heming Willis a postat pe pagina oficială de Instagram o fotografie alături de actorul în vârsta de 65 de ani și de cele două fetițe ale cuplului, Evelyn Penn Willis (6 ani) și Mabel Ray Willis (8 ani). Cei patru au fost fotografiați în fața casei lor, care a fost decorată în amănunt pentru sărbătorile de iarnă.

Citește și: Dovada că timpul nu iartă pe nimeni. Cum a ajuns să arate celebrul actor Bruce Willis la 65 de ani

Emma a împărtășit aceste imagini de colecție cu oamenii de pe rețelele de socializare după ce fosta soție a actorului, Demi Moore, a postat pe Instagram câteva poze alături de cele 3 fiice ale lor.

Cum arată soția și fiicele lui Bruce Willis

Bruce Willis și familia lui au fost surprinși în cele mai memorabile pijamale cu carouri roșii și negre. Cei patru au înduioșat inimile celor 137.000 de urmăritori cu poza lor de-a dreptul superbă.

În descrierea fotografiei, Emma a mărturisit faptul că cea care a ajutat-o în realizarea acestei poze a fost o scară, pe care a pus aparatul de fotografiat și a setat cronometrul. Aceasta le-a mai urat fanilor Crăciun fericit și sărbători de poveste alături de familie.

Vezi mai multe imagini în GALERIE FOTO

Demi Moore și cele trei fiice ale actorului din prima căsătorie au fost etichetate în imaginea postată de Emma. "Ne este foarte dor de voi!", a mai spus actuala soție a lui Bruce Willis, semn că relația dintre ea și Demi Moore este una foarte apropiată.

Bruce Willis și Demi Moore s-au căsătorit în 1987, iar din rodul iubirii lor s-au născut trei fete, Rumer Willis (32 de ani), Tallulah Belle Willis ( 26 de ani) și Scout LaRue Willis (26 de ani). Cei doi s-au despărțit în anul 2000, însă au rămas în relații foarte bune.

Motivul divorțului dintre Demi Moore și Bruce Willis

Demi Moore a oferit informații despre despărțirea de celebrul actor și despre evenimentele din viața ei personală într-o carte autobiografică. Căsnicia celor doi a durat 13 ani, însă s-a produs o ruptură între ei chiar în perioada în care Demi Moore era cel mai bine plătită actriță de la Hollywood.

Citește și: Motivul divorțului dintre Demi Moore și Bruce Willis. Când și-a dat seama actorul că vrea să renunțe la căsnicie

Starul de la Hollywood a mărturisit în cartea autobiografică „Inside Out” că Bruce Willis și-a dorit o căsnicie tradițională, iar succesul femeii de langă el îl incomoda, iar acest fapt a dus la o distanțare între cei doi. Actorul și-a dorit un mariaj în care femeia să stea acasă și să aibă grijă de copii, iar bărbatul să aducă banii în casă.

Demi Moore a mai spus că a fost dragoste la prima vedere, s-au întâlnit la o petrecere, iar chimia dintre ei a fost una vizibilă. Apoi, actrița a mai adăugat că lucrurile s-au întâmplat foarte rapid, s-au căsătorit și au făcut primul copil.

Ultimele știri