Imagini senzaționale cu casa celui mai bogat om din România! Cum arată casa lui Ion Țiriac

 

Imagini de vis cu casa lui Ion Țiriac! Cum arată vila celui mai bogat om din România! Trăiește ca un adevărat șeic. Are un penthouse superb. Numai baia are 250 mp

Ion Țiriac nu se oprește prin a ne uimi cu luxul care îl înconjoară, fiind desemnat cel mai bogat om din România. 

Deși acum are un trai invidiat de multă lume, Ion Țiriac și-a câștigat toată averea prin muncă și performanță, începând de jos de 14 ani. Rămas fără tată de la 11 ani, fostul tenismen și om de afaceri a înfruntat o viață grea încă de mic.

Ion Țiriac a povestit într-un interviu cum și-a început cariera în tenis. El își amintește că la vremea aceea, doar oamenii bogați jucau tenis, iar el se trezea devreme pentru a merge pe teren să le adune mingile oamenilor avuți, job pentru care primea 50 de bani pe zi. Pentru el această etapă a însemnat începutul carierei. Omul de afaceri mai povestește că prima oară când a intrat în contact cu o rachetă de tenis, a fost atunci când unuia dintre bogătașii care juca pe teren nu i-a venit partenerul și l-a rugat pe Ion Țiriac să îi arunce mingile. Acela consideră omul de afaceri, că a fost începutul pe care și-l amintește cu drag de fiecare dată.

Pentru că a avut o tinerețe cu un trai modest, Dumnezeu l-a răsplătit cu succes și bani în cariera sa pentru a-și putea îndeplini visul din copilărie: o viață în care să nu-i lipsească nimic.

Vezi imagini senzaționale cu una din casele miliardarului Ion Țiriac. Amenajarea și bunul gust întrec orice imaginație!facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI