Căutare Live

Imagini sfâșietoare cu DJ Avicii pe patul de spital. ”Îți trăiești viața într-o valiză și apoi depinzi de asta” DOCUMENTARUL DURERII!

DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani, din cauza pancreatite acute. Pe numele său Tim Bergling, Avicii a fost găsit mort în Oman.

DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani, din cauza pancreatite acute. Pe numele său Tim Bergling, Avicii a fost găsit mort în Oman.

Ultimele fotografii cu Avicii în viaţă: artistul suedez şi-a petrecut ultimele zile în vacanţă în Oman: „Părea să se simtă bine şi era fericit!“

Moartea prematură a renumitului DJ suedez - Avicii - , a lăsat un gol imens în industria muzicală și în inimile a milioanele de oameni care-l iubeau pe artist. La doar 28 de ani, artistul cu cea mai căutată piesă de pe Shazam din toate timpurile și cu clip de 1,5 miliarde de vizualizări pe YouTube, a murit vineri seara în Oman unde se afla în vacanță.

Deși părea a avea o viață perfectă, având bani, celebritate și un talent pe care nimeni nu i-l putea contesta, Tim Bergling se lupta cu probleme grave de sănătate, printre care o formă acută de pancreatită care i-a grăbit sfârșitul. Într-un documentar filmat între 2013 și 2016, artistul vorbea deschis despre afecțiunile cu care acesta se confrunta.

Avicii s-a luptat cu o pancreatită acută, datorată în mare parte consumului excesiv de alcool. În consecință, acestuia i-au fost extirpate vezica biliară și apendicele, în 2014, anulând astfel o serie de spectacole pentru a se recupera.

Starul suedez şi-a anunţat planurile de retragere din activitatea concertistică prin intermediul unei scrisori emoţionante, pe care a publicat-o pe site-ul său în luna aprilie 2016. În acel documentarul citat, Tim apare extrem de dezorientat și confuz, surmenat, cu privirea încețoșată. Pe lângă dependența de alcool și oboseala cronică, starul avea atacuri de panică și stări prelungite de anxietate.

”Călătorești peste tot, îți trăiești viața într-o valiză, ajungi într-un loc, peste tot e alcool gratis, e ciudat dacă nu bei. Tocmai mi-am creat un obicei, pentru că te bazezi pe curajul și încrederea pe care o ai atunci când consumi alcool și apoi depinzi de asta”, susținea artistul.

TRAGEDIE în lumea MUZICII! DJ-ul Avicii a murit la 28 de ani. A fost găsit mort în Oman: "Familia este devastată'

De necrezut ce s-a întâmplat după moartea prematură a lui DJ AVICII! Fanii: „Vei trăi veșnic prin muzica ta!”... Fiul cântărețului Nelu Ploieșteanu a încetat din viață: ”Am luptat pentru acest copil”...
Parteneri
Zodii norocoase în dragoste pe data de 14 august 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Catine.ro
Ultimele știri
x