Căutare Live

Imagini spectaculoase! Așa arată o locuință de divă, de 17 milioane de dolari. Livingul lui Jennifer Lopez arată ca un labirint

Credeaţi că le-aţi văzut pe toate, vă asigurăm noi că nu este aşa! Jennifer Lopez ne-a dat gata cu noua sa locuinţă! Imagini fabuloase.

Credeaţi că le-aţi văzut pe toate, vă asigurăm noi că nu este aşa! Jennifer Lopez ne-a dat gata cu noua sa locuinţă! Imaginile sunt fabuloase.

Valoarea vilei în care J Lo s-a mutat de curând ajunge la aproape 20 de milioane de dolari, are camere fără număr, o curte foarte mare, iar livingul pare mai degrabă un labirint decât o sufragerie.

Jennifer Lopez, născută pe 24 iulie 1969, în cartierul Bronx din New York, a devenit cunoscută pe plan internaţional în 1997 graţie rolurilor principale interpretate în filmele ”Selena” şi ”Anaconda”. La sfârşitul anilor 1990 a debutat în muzică cu un album foarte bine primit de public şi de critici, intitulat ”On the 6”, care a conţinut două single-uri de mare succes - ”If You Had My Love” şi ”Waiting For Tonight”.

A lansat alte albume de succes, precum ”J. Lo” şi ”This Is Me... Then”, a făcut o pauză pentru a se concentra asupra carierei de actriţă şi a revenit în muzică, în 2005, cu albumul ”Rebirth”. A jucat în numeroase filme şi s-a remarcat şi în televiziune, în juriul emisiunii ”American Idol”. Întrucât albumele ei au fost vândute în peste 60 de milioane de copii, iar filmele în care a fost distribuită au generat în total încasări de peste 2 miliarde de dolari, Jennifer Lopez este considerată cea mai influentă - şi cel mai bine plătită - artistă latino din toate timpurile. Pe 20 iunie 2013, Jennifer Lopez a fost recompensată cu cea de-a 2.500-a stea de pe Walk of Fame din Hollywood.

Bianca Dragusanu, batuta crunt de un fost iubit... Bat clopote de nuntă? Alina Eremia și-a scos iubitul la lumină. Primul pictorial alături de cel care o face fericită: &q...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri