Căutare Live

Frumusețea se transmite prin sânge. Uite cât de bine arată sora lui Jennifer Lopez

Jennifer Lopez este ujna dintre cele mai cunoscute celebrități: este iubită în lumea cinematografiei, cântă și dansează cu succes. Cariera sa artistică este una dintre cele mai respectate și prestigioase din lumea divertismentului.

Jennifer Lopez este ujna dintre cele mai cunoscute celebrități: este iubită în lumea cinematografiei, cântă și dansează cu succes. Cariera sa artistică este una dintre cele mai respectate și prestigioase din lumea divertismentului.

Nu ignorăm nici faptul că arată foarte bine la cei 48 de ani ai săi. Pesemne că are gene bune, căci și sora divei este destul de atrăgătoare.

Voi știți cum arată și ce profesie are?

Lynda Lopez este de profesie ziarist și este mai mică cu doi ani decât Jennifer. Are o fetiță de 9 ani și se buzură de celebritate, în special în țara ei natală.

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08) on

Cele două au o relație destul de apropiată și seamănă destul de mult.

A post shared by Lynda Lopez (@lyndalopez08) on

Foto: Instagram

Fosta ”noră” a lui Vasile Turcu a înnebunit toți bărbații din club cu posteriorul ei „golaș”! Cum arată din față bomba s... A recunoscut. Antonia a fugit de acasă în toiul nopţii: "M-a ameninţat şi..."...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri