Îmbracă doar haine largi, dar ascunde un corp superb. Billie Eilish, surprinsă de paparazzi într-o zi obișnuită din viața ei

Billie Eilish e fenomenul muzical al ultimilor ani. La doar 18 ani, ea are cinci premii Grammy, două premii American Music, trei premii MTV Video Music și un premiu Brit. În plus, a bifat și două recorduri Guinness.

Billie Eilish are un look unic, care o ajută să se diferențieze de alte vedete din industria muzicală

Profimedia

Billie Eilish este cea mai tânără persoană și a doua artistă care a câștigat câte un trofeu, în același an, la cele mai importante patru categorii ale premiilor Grammy - Cel mai bun debut, Discul anului, Melodia anului și Albumul anului.

Cunoscută pentru melodiile "Bad Boy", "Ocean Eyes" sau "Everything I Wanted", Billie are nu doar un sound aparte, ci și un look unic, care o ajută să se diferențieze de alte vedete din industria muzicală.

Cu părul ei verde și haine largi, de inspirație masculină, tânăra a povestit că o mulțime de tați ale fanelor ei i-au mulțumit pentru alegerile vestimentare, întrucât încurajează indirect generația tânără să nu își expună corpul.

Billie nu se rușinează însă de felul în care arată. Artista a spus că fiecare om are dreptul de a-și expune silueta când și dacă dorește, iar cei din jur nu ar trebui să comenteze la adresa înfățișării fizice.

Încă de la 16 ani, când a lansat prima piesă, felul în care arată a fost folosit fie pentru a o sexualiza, fie pentru a o critica.

"Nimic din ceea ce fac nu trece neobservat. Dacă port ceva confortabil, nu sunt suficient de feminină. Dacă renunț la anumite haine, sunt o ușuratică... Vreți să fiu mai mică? Mai slabă? Mai moale? Mai înaltă? Ați vrea să tac?", a spus artista într-un videoclip statement, după ce presa și cei din jur au dezbătut pe larg tema corpului ei.

Din păcate, cei care s-au obișnuit cu hainele ei largi nu ezită nici acum să o critice atunci când decide să-și arate formele.

Recent, paparazzii au surprins-o pe Billie Eilish într-o zi normală din viața ei, iar comentariile nu au întârziat să apară: "Zici că e o mamă de 30 de ani căreia îi place prea mult vinul", a scris un cârcotaș.

billie eilish surprinsa de paparazzi pe strada in haine de casa

Recent, paparazzii au surprins-o pe Billie Eilish într-o zi normală din viața ei

Profimedia

"Putem să începem să privim corpurile obișnuite ca pe ceva, normal? E firesc să fii balonat, e normal ca sânii să se lase. Instagramul nu e real", a răspuns Billie și a fost lăudată pentru reacția ei promptă și mesajul pozitiv transmis criticilor.

Ultimele știri