Live acumPoftiti pe la noi: Poftiti la circ
Prime Time 20:30Poftiti pe la noi: Poftiti la circ

Încălțările asortate de ADDA la o rochie elegantă, cu decolteu amplu: "Totuși, eleganța mea are o limită!"

Cătălin Rizea, fostul concurent "Chefi la Cuțite" se mândrește cu o soție minunată. Adda este una dintre cele mai frumoase artiste, care surprinde publicul prin felul ei de a fi.

Încălțările asortate de ADDA la o rochie elegantă, cu decolteu amplu: "Totuși, eleganța mea are o limită!"

Adda surprinde de fiecare dată cu transformarile ei în cardul emisiunii "Te cunosc de undeva!", însă de dată aceasta a decis să impresioneze și prietenii de pe rețelele de socializare cu look-ul ei inedit.

Frumoasa blondina și-a obișnuit publicul cu fotografiile ei remarcabile și cu simțul umorului, pe care îl are de fiecare dată cu ea.

Adda este o femeie fericită și împlinită, are un copil minunat și un soț care îi este mereu alături, chiar și în cele mai grele momente. Aceasta cunoaște de câtiva ani viața de mamă și preferă să se îmbrace în ținute mai lejere, în care să se simtă confortabil.

Încălțările asortate de ADDA la o rochie elegantă

Recent, frumoasa artista a postat o fotografie pe contul oficial de Instagram, însă un mic detaliu a atras toate privirile. Adda și-a făcut apariția într-o rochie elegantă, care îi scotea în evidență atuurile fizice și bustul generos, însă cei 710 mii de urmăritori au observat cu totul și cu totul altceva.

La rochia elegantă, artista a asortat o pereche de ghete negre, care o fac să se simtă bine în pielea ei. De asemenea, este de remarcat faptul că încălțările se potriveau cu ținuta și îi puneau într-o lumină bună picioarele subțiri.

Citește și: Adda, blondă și cu păr scurt. Cum arată schimbarea pe care le-a prezentat-o fanilor pe Instagram​

Alături de fotografie, Adda a adugat și un mesaj extrem de simpatic, care i-a amuzat pe cei care o urmăresc.

"Totuși, eleganța mea are o limită! Am stricat rochia asta frumoasă sau am oferit o nouă perspectivă! Pe ideea că - dacă nu-mi filmează picioarele, de ce să mă chinui pe tocuri?! 😂 Maine vă cânt ceva frumos!", a mărturisit ea, amuzată de situație.

Acest mic detaliu a fost remarcat rapid de către fanii artistei, iar reacțiile pozitive nu au încetat să apară. Aceștia au ținut neapărat să îi spună că îi stă bine în orice ținută și că este superbă indiferent de situație.

Citește și: Ce reacție a avut Adda când a aflat că soțul său, Cătălin Rizea, nu a ajuns în finala „Chefi la cuțite”! „I-am cumpărat deja”

"Ești o simpatică. Îți stă tare bine așa." sau "Mie îmi place enorm rochia fără tocuri, ai făcut o alegere excelentă. Îmbracă-te în ceea ce te simți tu bine.", au fost câteva dintre comentariile oamenilor din mediul online, care o apreciază și o îndrăgesc.

Recomandari