Căutare Live

Surpriză de proporții! Când lumea îi credea despărțiți, Ilie Năstase a făcut-o pe Ioana mireasa lui! |VIDEO

Surpriză zilei vine de la Ilie Năstase, sportivul s-a căsătorit cu aleasa inimii lui, Ioana. Marele eveniment, care a avut loc la malul mării a șocat pe toată lumea.

Ilie Nastase si IOana s-au casatorit

facebook

Surpriză zilei vine de la Ilie Năstase, sportivul s-a căsătorit pe litoral.

Ilie Năstase refuză divorţul de Ioana! Tenismenul și-a amenințat consoarta că nu va veni la tribunal! |Video

Când toata lumea crederea ca cei doi se află în pragul divorțului, Ioana Năstase a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus "DA", marelui tenismen. Cei doi s-au cununat religios, ieri, la mai bine de un an de la când au făcut cununia civilă.

Surpriză de proporții! Când lumea îi credea despărțiți, Ilie Năstase a făcut-o pe Ioana mireasa lui! |VIDEO

Ioana Năstase care nu de mult declara pentru Antena Stars ca despărțirea este iminenta, se pare ca a uitta de supărari și și-a iertat soțul.

Ilie Năstase, pe punctul de a fi din nou burlac?

Frumoasa mireasă a postat pe conturile sale de socializare căteva fotografii îmbrăcată în rochie de mireasa, în care efectiv radia de frumusețe. Alături i-a stat ILie Năstase care nu a fost deloc mai prejos, el fiind îmbrăcat într-un costum extrem de elegant, cum ne-a obișnuit deja vedeta.

În dreptul fotografiilor, Ioana a postat un mesaj foarte clar: "Momente unice"

Fernando de la Caransebeş a murit şi a înviat! Confesiuni halucinante! "Cel cu coarne a vrut să mă bage în iad!&quo... Gina Pistol, problemele de sănătate cu care se confruntă vedete. "Motivul pentru care am lipsit"...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri