Ioana Tamaș este una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști români. Cum s-a pozat pe plajă în Maldive

Ioana Tamaș este una dintre cele mai frumoase femei din România. Aceasta are un trup specatculos, iar formele ei fac senzație ori de câte ori își face apariția în mediul online.

Ioana Tamaș, soțul și fiica lor se află în vacanță în Maldive, destinație pe care multe vedete au ales-o în această perioadă

Instagram

Recent, soția lui Gabi Tamaș a publicat o imagine de pe plajă, în care apare într-un costum de baie întreg, dar care lasă la vedere zone esențiale ale trupului. Cu forme intens lucrate în sala de sport, Ioana poate oricând spune că este posesoare formelor perfecte.

Pentru a arăta așa, Ioana Tamaș face eforturi. În multe dintre pozele pe care le publică pe rețelele de socializare, aceasta este în sala de sport, dar atunci când vrea să îmbrace ținute sexy, se poate bucura de rezultatele muncii sale.Ioana Tamaș, soțul și fiica lor se află în vacanță în Maldive, destinație pe care multe vedete au ales-o în această perioadă a anului.

La cei 33 de ani ai săi, Ioana Tamaș face furori peste tot pe unde merge, iar Gabi Tamaș se poate considera un bărbat norocos.Ioana și Gabi Tamaș, poveste de iubire

Cei doi s-au căsătorit în anul 2012, iar din iubirea pe care și-o poartă unul celuilalt a rezultat o minune de fetiță pe nume Selena, potrivit libertatea.ro. Micuța a moștenit tot ce este mai frumos de la părinții ei, iar în mediul online, atunci când apare alături de părinți, aceasta este complimentată pentru frumusețea sa.

Ioana și Gabi Tamaș s-au cunoscut în adolescență, pe vremea când Ioana avea numai 16 ani, iar Gabi 20 și evolua la Dinamo.

Citește și: Cum și-a cunoscut Vlăduța Lupău soțul și în ce mod nebunesc a cerut-o Adi Rus de soție

După ce a dat naștere micuței Selena, Ioana nu numai că a scăpat de kilogramele acumulate în sarcină, dar a devenit o împătimită a sportului, o pasiune mai veche. Soția fotbalistului a făcut gimnastică în copilărie și a terminat Facultatea de Sport.

Chiar dacă de-a lungul timpului relația lor a trecut prin mai multe încercări, dragostea a triumfat mereu și se bucură împreună cu fetița lor de tot ceea ce le oferă viața.

Gabi Tamaș și soția, petrecere de Revelion cu Adelina Pestrițu și soțul ei

Cuplul Tamaș a petrecut noaptea dintre ani la munte, alături de Adelina Pestrițu și de Virgil Steblea, soțul vedetei. Potrvit cancan.ro, aceștia sunt prieteni de familie, iar momentele pe care le-au petrect împreună le-au imortalizat în imagini.

Cei 4 au publicat ulterior imaginile pe rețelele de socializare, iar fanii s-au bucurat să le vadă pe cele două doamne în cele mai frumoase ținute. Atât Adelina, cât și Ioana au optat pentru ținute negre pentru petrecerea de Revelion, iar formele lor au fost îmbrăcate de haine extrem de elegante și sexy.


Citește și: Cum arată mama lui Giani Kiriță. Imaginea rară cu femeia pe care a ținut-o departe de ochii curioșilor

Parteneri
Mena Suvari, actrița din American Pie, dezvăluiri emoționante despre cea mai grea perioadă din viața sa. Ce s-a întâmplat când avea 12 ani
Mena Suvari, actrița din American Pie, a dezvăluit motivul real din spatele dependenței ei de substanțe ilegale. Actrița a trecut printr-o experiență traumatizantă la doar 12 ani și acum a vorbit despre ce impact a avut acea perioadă dificilă asupra sa.
Catine.ro
Ultimele știri