Ion Țiriac, loc impresionant în clasamentul mondial al miliardarilor! Ce avere colosală are acum în conturi

Ion Țiriac, fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, și actualmente un influent om de afaceri în Germania și România, a ajuns mai sus în calsamentul celor mai bogați oameni din lume. Ce avere impresionantă deține?

Ion Țiriac, născut la 9 mai 1939, este un fost jucător profesionist de tenis român, jucător de hochei pe gheață, și actualmente un influent om de afaceri în Germania și România.

Hepta

Potrivit unui top realizat de americanii de la Forbes, dar și de Profit.ro, Ion Țiriac a ajuns printre cei mai bogați oameni din lume.

Este primul miliardar din ţară şi cel mai avut sportiv din lume. Averea lui Ion Ţiriac este exact dublă faţă de cea a lui Michael Jordan. „Nu a făcut niciodată mai mult decât câteva milioane de dolari ca sportiv, dar în doar câţiva ani de afaceri a acumulat peste 100 de milioane de dolari. În 2000, averea sa era estimată la 500 de milioane de dolari, în 2005 la 900 de milioane, în 2007 la un miliard de dolari. În 2013, Ion a fost inclus în International Tennis Hall of Fame“, ne informează celebritynetworth.com.

Citește și: Ion Țiriac Jr., reacție după ce soțul Serenei Williams l-a numit pe tatăl său „clovn”. Ce mesaj i-a transmis lui Alexis Ohanian

Clasamentul mondial al miliardarilor. Ce avere are Ion Țiriac

Anul trecut, Ion Țiriac avea o avere netă de 1,2 miliarde euro, iar în prezent, potrivit Profit.ro, Țiriac are o avere de 1,5 miliarde de euro și a urcat pe locul 2,238 în clasamentul celor mai bogați oameni de pe glob. Anul trecut, Țiriac se afla pe locul 2,276 în topul miliardarilor.

Clasamentul include 3.228 de miliardari din 68 de țări, potrvit Profit.ro. Podiumul celor mai bogați oameni din lume este al lui Elon Musk, care la ora actuală are o avere de peste 185 miliarde de euro și este completat de Jeff Bezos și Bernard Arnault.

Ion Țiriac a devenit singurul român din topul Forbes al celor mai bogați oameni din lume. Ion Țiriac are afaceri în imobiliare, transport aerian și benzinării.

Citește și: Ion Țiriac, făcut clovn sexist și rasist de soțul tenismenei Serena Williams. Motivul pentru care Alexis Ohanian s-a înfuriat

Țiriac deține o parte din asiguratorul Allianz-Țiriac, unul dintre cei mai mari din România, dar și mai mulți dealeri auto pentru mai multe mărci de prestigiu, prin Țiriac Auto. Omul de afaceri are în proprietate și compania aeriană Țiriac Air, cu o flotă de avioane și elicoptere de lux .

La cei 81 de ani ai săi, cel mai bogat om din România are în continuare succes la cele mai frumoase și sexy femei. Actuala poveste de iubire a celebrului om de afaceri este una cât se poate de discretă, dar frumoasă.

Citește și: Fiica lui Ion Țiriac a împlinit 21 de ani! Tânăra este extrem de frumoasă, dar și o adevărată bombă sexy! | Foto

Ion Țriac și-a găsit în sfârșit liniștea și fericirea în brațele unei femei, cu mult mai tânără. Este vorba despre Irina Deleanu, fosta campioană la gimnastică ritmică. Frumoasa atletă în vârstă de 43 de ani a fost surprinsă în nenumărate alături de cunoscutul om de afaceri și, chiar dacă cei doi continuă să păstreze discreția, este mai mult decât evident că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. După trei relații eșuate, doar fostul tenismen a reușit să îi readucă zâmbetul pe buze.

Ultimele știri