Live acum
Prime Time 20:30Animatie: O poveste incalcita

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, mesaj pentru soția lui Marian Aliuță: „Sunt o femeie perversă și foarte periculoasă”

Situație complet neașteptată pentru fanii Insula iubirii după ce una dintre cele mai controversate ispite a fost surprinsă în compania fostului fotbalist Marian Aliuță, deși acesta este un om însurat. La scurt timp după ce paparazzi au făcut publice imaginile, bruneta a ajuns de urgență la spital.

Ispita Bianca Pop, mesaj controversat pentru soția fotbalistului Marian Aliuță

Bianca Pop, ispita de la Insula iubirii care anunța mai demult faptul că nu iese din casă fără o mie de euro, i-a lăsat mască pe toți atunci când a fost surprinsă într-o ținută sexy, în compania fostului fotbalist Marian Aliuță.

ISPITA BIANCA POP DE LA INSULA IUBIRII, DECLARAȚII NEAȘTEPTATE

La scurt timp după scandalul în care a fost implicat Ciprian Marica iată că un alt fotbalist celebru este pe punctul să-și distrugă căsnicia, după ce a fost prins la ușa ispitei Bianca pop de la Insula iubirii!

citește și: Fotbalist celebru, prins cu o ispită de la Insula iubirii! Cu cine și-a înșelat soția Marian Aliuță

Deși este căsătorit de ani buni, Marian Aliuță a fost surprins cum se sărută pătimaș cu focoasa brunetă. Fotografiile realizate de paparazzi au ajuns rapid în presă și au stârnit o adevărată controversă!

Ispita Bianca Pop de la Insula iubirii, mesaj pentru soția lui Marian Aliuță: „Sunt o femeie perversă și foarte periculoasă”

Marian Aliuță și Bianca Pop

Cei doi au petrecut timp împreună, au comandat de mâncare și, la plecare, femeia a coborât în halat ca să-și ia la revedere de la cel care pare să îi fie iubit.

Inițial, ispita de la Insula iubirii nu a dorit să dea declarații și s-a aflat chiar faptul că I s-a făcut rău și a ajuns de urgență la spital. Ulterior, pentru cei de la Antena Stars, bruneta a părut că își cere scuze soției lui Marian Aliuță, dar ulterior a avut o schimbare surprinzătoare de atitudine:

citește și: Veste INCREDIBILĂ! Andi de la Insula iubirii, accident crunt de mașină! A ajuns sub roțile unui TIR

„Îmi cer iertare de la soția lui, de la copiii lui, noi suntem doar prieteni. Așa fac eu cu prietenii mei. Eu sunt Bianca, sunt ispită. Nu mă interesează în ce este implicat, mă interesează cine sunt eu, munca mea, valoarea mea, nu am eu treabă cu el”, a dezvăluit Bianca Pop în emisiunea Showbiz Report.

Mai mult decât atât, bruneta a mai adăugat faptul că este o femeie singură și disponibilă, dar și…periculoasă:

„Eu sunt o femeie singură și disponibilă. Sunt foarte fericită, chiar foarte fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot. Dacă vreau o familie, o am de mâine. Dar nu vreau, sunt o femeie așa de nebună, perversă și periculoasă. Sunt o femeie foarte periculoasă, foarte periculoasă. Nu e un pamflet, este o realitate. Îmi cer iertare că sunt agitată, vin de la clinică pentru că am văzut aceste imagini și am clacat. Am fost moartă”, a mai explicat Bianca Pop, la Antena Stars, potrivit celor de la Spynews.

Recomandari