Live acumFilm: Fara obligatii (SUA 2011)
Prime Time 20:00iUmor

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, mărturisiri despre pasiunea care i-a umplut buzunarele! "Au fost momente când nu aveam ce să mănânc" |VIDEO

Alex Bodi are mulţi bani în conturi, conduce maşini de milioane de euro şi călătoreşte în locaţii exclusiviste. Dar toate acestea au avut un cost. Cum a depăşit fostul soţ al Biancăi Drăguşanu cumpăna vieţii lui și ce afaceri i-au adus bogăția.

Alex Bodi a vorbit despre cea mai neagră perioadă din viața lui, demnă de un scenariu de film.

De la sărăcie la bogăție, apoi iar săracie, ca după multe lupte, sacrificii si cu ambiție la maximum să ajungă să ducă o viața lipsită de griji, din punct de vedere financiar.

Bianca Drăgușanu, schimbare radicală de look! Vedeta nu mai este blondă cu părul lung, cum o știai! Cum arată acum! |Foto

Deși, acum se consideră norocos si mulțumit de viața pe care o are, milionarul nu a avut parte mereu de o viață plină de împliniri, ca cea din prezent.

"Au fost momente când nu aveam ce să mănânc. Am fost pus în multe situații urâte, Am avut o cumpănă, chiar doua, ultima a fost mai dificila, deși ,crederam că nu o să se mai termine."

Fostul șoț al Biancăi Dragușanu a povestit că cei mai grei ani din punct de vedere financiar au fost 2012-2013, iar acea perioada l-ar fi urmărit ceva timp.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit, din nou! Care este motivul despărțirii!

Problemele nu au fost doar financiare ci și de ordin familial. Tot în acea perioadă s-a despărtit de mama fiicei lui celei mari, a avut dificultăți și în relația cu părinții, a pierdut toți banii și a fost nevoit să împrumute, dar și pe aceștia i-a pierdut în urma unei afaceri proaste.

"Am pierdut tot în două luni. Aveam un apartament în Spania, aveam afacerile tot în Spania, aveam două mașini ale mele, Am vândut și mașina lui tata."

Arată ca o păpușă, dar știi câte intervenții estetice are Bianca Drăgușanu? Inventarul operațiilor suferite de focoasa blondă! | VIDEO

Se pare ca pasiunea lui pentru mașini a fost eca care i-a umplut și buzunarele,după cum povestea într-un interviu acordat la Antena Stars.

Urmăriți mai multe informații accesând clipul video de mai sus.

Recomandari