Live acumChefi la cutite Sezonul 9
Prime Time 20:30Chefi la cutite Sezonul 9

Confesiunea presupusului iubit al Margheritei de la Clejani: ”Am anxietate, iau pastile de tensiune!” Theo susține că este hărțuit și urmărit

Teo, presupusul iubit al Margheritei de la Clejani, a vorbit despre scandalul în care este implicat. ”Nu pot să dorm, să mămânc, mi-e rău”, a declarat acesta.

Theo, presupusul iubit al Margheritei, a clacat! Tânărul a dat frâu liber sentimentelor și a vorbit în exclusivitate pentru ”Xtra Night Show” despre perioada critică prin care trece, motivul pentru care a ajuns să consume droguri, dar mai ales, despre problemele de sănătate cu care se confruntă acum!

”Nu mai pot să ies din casă”

Noi dezvăluiri în scandalul anului. Theo, presupusul iubit al Margheritei a dat cărțile pe față și a vorbit deschis în cadrul emisiunii ”Xtra Night Show”.

Tânărul susține că nu este un exemplu bun de urmat pentru ceea ce a făcut, însă, nici nu merită să fie tratat și acuzat de toată lumea. Theo a ținut să sublinieze faptul că este hărțuit și că nu mai poate ieși din casă.

Viorica și Ioniță, probleme serioase de sănătate din cauza scandalului în care este implicată Margherita: ”Acuzau dureri foarte mari”

”Eu îmi asum că nu sunt niciun exemplu bun de urmat, sau nimic. Nu sunt! Nu sunt! Dar nu sunt nici un sac de box, să dați cu pumnul în mine în fiecare emisiune timp de două săptămâni, că nu merit! Nu am vrut asta, nu.. Pentru ce? Pentru un medicament? Eu am ajuns să nu mai scriu, să nu mai fac muzică, nu mai fac artă, nu mai desenez, nu mai pot să ies din casă.”, a spus el.

”Nu pot să dorm, nu pot să mănânc, îmi e rău”

Din cauza scandalului în care a fost implicat, starea de sănătate a presupusului iubit al Margheritei s-a înrăutățit de la o zi la alta. Theo a declarat că nu mai poate să doarmă și că nu mai mănâncă.

În plus, tânărul susține că are anxietate și că a început să ia chiar pastile de tensiune. Consideră că nu este un subiect atât de important și nu înțelege de ce oamenii continuă să-l acuze și să-l tragă la răspundere.

”Mi-am umilit familia, pentru că mi-am trăit viața. Nu am instigat pe nimeni la ce fac eu, la nimic, practic. Trec prin unul dintre cele mai grele momente din viața mea, pentru că nu am vrut niciodată să fiu o persoană publică. Dacă voiam să fiu o persoană publică, terminam jurnalismul sau făceam altceva.. jucam fotbal, nu mă dădeam pe skate. Nici nu mai pot să ies la skate! Adică chiar nu mai pot să fac nimic! Nu pot să dorm, nu pot să mănânc, îmi e rău, am anxietate, iau pastile de tensiune. Sunt atâtea subiecte și atâtea tâmpenii care se întâmplă în lumea asta, în jurul nostru și m-ați găsit pe mine, marele farmacist”, a adăugat el.

Viorica de Clejani, în lacrimi: Lăsați-mi copiii în pace! Nu vreau ca Margherita să se omoare!

Pentru mai multe persoane, urmăriți materialul de ai sus!