Cum se numesc pastilele luate de Margherita, ce dau efect de drog! Se găsesc în orice farmacie! „Vreau să știu dacă face închisoare pentru asta”

Nu mai este deloc liniște în familia Clejanilor de când Margherita a făcut accident de mașină și ulterior polițiștii au descoperit faptul că vedeta conducea sub influența unor substanțe psihoactive. Tatăl artistei a făcut dezvăluiri incredibile despre starea brunetei!

Margherita de la Clejani, acuzată de consum de droguri

O adevărată controversă a pornit în lumea showbizului după ce Margherita de la Clejani a făcut accident și acum este acuzată de consum de droguri.

CE SUBSTANȚĂ A CONSUMAT MARGHERITA DE LA CLEJANI

Se pare că Ioniță de la Clejani așteaptă cu sufletul la gură rezultatul testelor făcute la Institutul Național de Medicină Legală, pentru a vedea ce substanță a consumat Margherita de la Clejani, de fapt.

citește și: Viorica de la Clejani, scandal monstru în stradă! A ieșit din casă și s-a dezlănțuit: „Vreți să se omoare Margherita?! Lăsați-mi copiii în pace”

Se pare că ar fi vorba despre un medicament ce are la bază codeina, o substanță ce consumată în cantități mari poate avea efecte similare drogurilor.

Totuși, doar rezultatul celor de la INML va arăta ce anume a consumat Margherita de la Clejani și dacă sunt întemeiate grijirile celor din jur cu privire la faptul că este consumatoare de droguri.

citește și: Cum o cheamă pe Margherita de la Clejani, de fapt! Numele din buletin i-a uimit pe fani

„Margherita de la Clejani suferă și este foarte afectată de tot ceea ce se întâmplă. A muncit foarte mult și și-a dorit să îndeplinească anumite lucruri. Suferă acum, după cele întâmplate. Îmi doresc să se afle adevărul, mai ales în presă (...) Eu vreau să știu dacă pentru asta merge la închisoare”, a dezvăluit Ioniță de la Clejani în cadrul unui interviu acordat celor de la Xtra Night Show.

Tot în cadrul emisiuniii Xtra Night Show au fost prezentate și imaginile ce au surprins-o pe Viorica de la Clejani cedând psihic și având o criză de nervi, de față cu un reporter.

Ultimele știri