Iulia Vântur, tot mai îndrăgostită de Salman Khan. Ce calități apreciază la el: „E uman și muncitor, nu își ia pauză sau vacanță”

Că Iulia Vântur și Salman Khan trăiesc o poveste de dragoste nu mai este o noutate, dar poate că puțini știu și ce calități o atrag pe Iulia Vântur la megastarul din India. Iulia Vântur și-a descris partenerul într-un interviu oferit pentru ETimes.

Iulia Vântur a spus despre Salman Khan că este „uman, altruist și muncește foarte mult" într-un interviu exclusiv pentru ETimes

Instagram/Profimedia

Iulia Vântur pare tot mai îndrăgostită de Salman Khan. Într-un interviu recent, și-a descris partenerul cu care este de ani buni în cele mai frumoase cuvinte.

Iulia Vântur, despre partenerul ei, Salman Khan: „E uman, altruist și foarte muncitor, nu-și ia pauză sau vacanță”

Numele Iuliei Vântur este asociat de opt ani cu cel al lui Salman Khan, de când cei doi au început să aibă o relație.

„Simt că este blând, un om care te poate motiva și foarte muncitor. Nu am văzut pe nimeni care să muncească mai mult decât el. Nu își ia pauză sau vacanță. Pentru el, viața înseamnă muncă și se bucură atât de mult de ea că nu contenește să le spună tuturor să își găsească o ocupație care să îi facă tot timpul să se simtă de parcă ar fi exact ca în vacanță”, a declarat Iulia Vântur în exclusivitate pentru ETimes.

Citește și: Iulia Vântur se pregătește să devină mamă. Ce a declarat iubita celebrului Salman Khan

Iar când nu este la muncă, Iulia spune că partenerul ei se dedică activităților caritabile, care nu sunt deloc puține.

Frumoasa actriță l-a etichetat în interviu pe Salman Khan ca fiind genul de om care dăruiește și a continuat spunând despre el: „Lui Salman îi place cu adevărat ceea ce face și o face fără pic de egoism. Îi pasă mai mult de alții decât de el, este altruist. Depune toate eforturile ca să facă viața altuia mai bună, ceea ce este o mare calitate, probabil că de aceea îl iubesc oamenii atât de mult", a spus actrița.

„Și probabil din acest motiv l-a și ales Dumnezeu pe el s-o facă, deoarece poate ajuta mulți oameni. Termenul de 'uman' cred că îl definește cel mai bine”, a mai spus Iulia Vântur. "Being Human" este și numele fundației caritabile a lui Salman Khan.

Cum îl vede Iulia Vântur pe Salman Khan din punct de vedere profesional

Într-un alt interviu, Iulia Vântur a vorbit despre cum îl vede pe Salman Khan din punct de vedere profesional. „Suntem pe același vibe creativ”, a răspuns ea. Celebrul actor are grijă ca ei să nu-i lipsească nimic și să se poată dezvolta profesional. Cât despre relația de iubire dintre cei doi, Iulia nu dă prea multe din casă. Își dorește foarte mult să țină departe de ochii curioșilor dragostea dintre ei.

Vocea Iuliei Vântur se va auzi în melodia "Seeti Maar” din filmul lui Salman Khan, "Radhe: Your Most Wanted Bhai", care va fi lansat în curând.

Citește și: Iulia Vântur, îmbrăcată din cap până în picioare în straie tradiționale indiene. Cum arată partenera lui Salman Khan

Ultimele știri