Iulia Vântur se pregătește să devină mamă. Ce a declarat iubita celebrului Salman Khan

Iulia Vântur s-a mutat de aproape un deceniu în India, însă destul de des dorul de casă o aduce în România, unde petrece timpul exclusiv cu familia pe care o are în Iași.

Iulia Vântur s-a fotografiat zâmbind, în aer liber.

Instagram

Vedeta, care a fost distribuită de curând în mai multe filme de la Bollywood și care și-a găsit iubirea și liniștea în brațele râvnitului actor Salman Khan, s-a bucurat de momente de neuitat aici, în România, alături de familie. Deși toți românii o cunosc ca prezentatoare tv, iată cu câte alte activități își ocupă timpul Iulia Vântur în India.

Actrița și cântâreața româncă (40 de ani) a oferit câteva declarații către presă, iar printre mărturisirile făcute, ea a dat bomba - își dorește să devină mamă. Nu a fost foarte ofertantă în declarații, însă există o certitudine a faptului că ea se vede având copii.

Venită în România cu treburi administrative, așa cum a declarat pentru click.ro, vedeta de televiziune și film a mărturisit că își dorește copii, însă acest lucru se va întâmpla numai la momentul potrivit, invocând decizia divină asupra acestui aspect. Întrebată dacă se vede mamă vreodată sau dacă exclude total acest lucru, Iulia a răspuns că nu.

Citește și: Iulia Vântur s-a întors în România. Cine a fost prima persoană cu care s-a întâlnit

Iulia Vântur își dorește să devină mamă

„Când o vrea Dumnezeu”, a răspuns ferm ea, semn că ia în calcul posibilitatea ca în viitorul apropiat să-și ia titlul de mamă. Rămâne de văzut dacă tatăl va fi Salman Khan, însă ținând cont de povestea de dragostea a celor doi, ne putem aștepta la un asemenea lucru.

Cum îl vede Iulia Vântur pe Salman Khan din punct de vedere profesional

Actrița nu s-a oprit aici cu declarațiile, iată că, întrebată despre cum vede ea colaborarea cu iubitul ei, Salman Khan, nu s-a sfiit să răspundă.

„Suntem pe același vibe creativ”, a răspuns ea. Celebrul actor are grijă ca ei să nu-i lipsească nimic și să se poată dezvolta profesional. Cât despre relația de iubire dintre cei doi, Iulia nu dă prea multe din casă. Își dorește foarte mult să țină departe de ochii curioșilor dragostea dintre ei.

Citește și: S-a retras din lumina reflectoarelor, dar pozează sexy la piscină. Ce mai face și cum arată acum Iulia Vântur

Salman Khan i-a oferit câteva sfaturi pentru a reuși în acest domeniu: „să muncesc foarte mult și să fiu cea mai bună versiune a mea”, a sfătuit-o celebrul actor.

Ce-i mai lipsește Iuliei Vântur în prezent

În cadrul aceluiași interviu, Iulia Vântur a explicat că, deși are tot ce și-ar putea dori o femeie, îi lipsește liniștea.

Citește și: Iulia Vântur, îmbrăcată din cap până în picioare în straie tradiționale indiene. Cum arată iubita lui Salman Khan

„Pace. Pace în suflet și minte. Și îmi doresc ca toți oamenii dragi mie să fie sănătoși, să se trezească dimineață și să mulțumească pentru viața pe care o au. Deși poate sună foarte “miss world” chiar îmi doresc ca oamenii să se vindece, să putem comunica și trăi mai armonios. Noi toți”, a mai declarat ea pentru sursa citată anterior.

S-ar întoarce în România pentru un nou proiect tv

Vedeta nu s-ar da înapoi dacă ar fi ofertată cu un proiect tv în România, însă cu câteva condiții - să i se potrivească emisiunea.

„Da, sigur, dacă proiectele mi s-ar potrivi”, a mai spus ea. Deși ar accepta proiecte tv aici, în țară, Iulia Vântur nu este lipsită de pe micile și marile ecrane ale Indiei.

„Urmează un alt film, diverse cântece pe care trebuie să le înregistrez, sunt nerăbdătoare să continui filmările în India pentru un format nou pentru OTT, la care am muncit destul de mult deja. Și sper să revenim pe scenă, cât mai curând, să ne întâlnim din nou cu publicul în concerte live”, a încheiat ea.

Ultimele știri