Căutare Live

Jador, implicat într-un scandal. Ce s-a întâmplat, după ce la Filarmonica Banatul Timișoara a fost anunțat un concert de manele

Jador ar fi trebuit să susțină un concert de manele într-o instituție de cultură din Timișoara, însă programarea acestui eveniment a iscat un adevărat scandal. Astfel, cererea de închiriere a Filarmonicii Banatul Timișoara a fost ulterior respinsă, deși biletele s-ar fi scos deja la vânzare.

Jador ar fi trebuit să susțină un concert la Filarmonică, însă nu a mai primit autorizație

Antena 1

Pe lângă concertele simfonice care se desfășoară la Filarmonica Banatul TImișoara, ar fi trebuit să aibă loc un concert de manele, în fața unei săli cu o capacitate de 500 de persoane, potrivit Digi24.

În Timișoara s-a iscat un real scandal după ce s-a aflat că Jador, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți de manele ar urma să susțină un concert la Filarmonică. Astfel, Jador ar fi trebuit să urce pe scena Filarmonicii Banatul Timișoara pe data de 17 mai, însă directorul instituției de cultură a anunțat că va respinge cererea de autorizație.

Organizatorul evenimentului a pus deja biletele pentru concert la vânzare, cu prețuri cuprinse între 80 și 120 de lei, iar dacă nu va găsi un alt loc de desfășurare, cazul va ajunge în instanță.

Citește și: Jador a ajuns la spital și urmează să fie operat. De ce probleme medicale suferă și ce declarații a făcut

Ce a anunțat directorul instituției, după ce a fost programat un concert de manele la FIlarmonica Banat Timișoara

Ovidiu Indriș, director Filarmonica Banatul Timișoara, a anunțat că cererea de autorizație a desfășurării evenimentului în interiorul inistituției de cultură va fi respunsă:

„Cererea se va respinge pentru că na, s-a depus recent, aceste documente ajung la mine și în momentul în care ajung la mine eu verific toată natura spectacolelor care se petrec la filarmonică. Greșeala organizatorului că a pus numele filarmonicii și de acest spectacol lucru pe care noi îl vom contesta”, a spus directorul inistutției, potrivit Digi24.

Organizatorul de evenimente a declarat ulterior că în urma apariției vocilor care au criticat ideea organizării unui concert de manele la Filarmonică, directorul a decis să nu mai aprobe autorizația.

„M-a sunat domnul director să-mi spună: Nu se mai aprobă, nu se mai face pentru că aici a devenit un mare scandal fiindcă acest băiat cântă manele”, a spus organizatorul, potrivit sursei citate anterior.

Închirierea pentru o zi a unei săli din cadrul instituției în cauză costă 3500 de lei.

Pe pagina de Facebook a instituței a fost publicat mesajul:

„Informația care circulă în presă despre susținerea unui concert de alt gen muzical decât cel promovat de instituția noastră este una falsă”.

Astfel, concertul va trebui organizat în altă parte.

De curând, Jador a împlinit 27 de ani și și-a petreut aniversarea distrându-se în club.

Ce spune mama lui Jador despre fiul ei

Anul trecut, Jador a fost invitat la Chefi la cuțite, alături de mama lui. Acolo femeia a declarat că ea nu-i poate asculta muzica, din cauza orientării religioase. Totodată, mama lui Jador a mărturisit că fiul ei este absolvent de Studii Economice. De asemenea, mama lui Jador a povestit că tânărul cântăreț și a petrecut copilăria făcând tot felul de munci ale câmpului.

Citește și: Poftiți pe la noi: Poftiți prin țară, 4 ianuarie 2022. Jador a făcut spectacol la bustul gol. Cum a fost filmat cu drujba în mână

„Este un copil modest. Nu știu, pentru mine e copilul ăla cu sapa, cu coasa, cu căruța. El așa a fost crescut. Mie nu-mi place ce face el, a terminat Academia de Studii Economice și masterul. Aș fi vrut să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică, de când era copil, și a ales alt drum. Dar e alegerea lui, e decizia lui și îl susțin în tot ceea ce face. Dar din păcate nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui. Dar apreciez ceea ce face. Cânta acasă de când era mic”, a mărturisit femeia, spre marea surprindere a tuturor.

Fostul soț al Biancăi Drăgușanu, din nou singur. De ce s-au despărțit Alex Bodi și Ema Uta?... Când își va boteza Nicole Cherry fetița și ce mare eveniment va mai organiza în aceeași zi. Cum se simte în rolul de măm...
Parteneri
Efecte secundare surprinzătoare ale consumului de sos de mere. Află ce spun specialiștii
Catine.ro
Ultimele știri
x