Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador a gătit cu mama sa. Ce a recunoscut: „Am plecat la 14 ani de acasă”

Un moment cu adevărat special din ediția 5 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” a fost atunci când în bucătărie și-a făcut apariția celebrul Jador.

jador și mama sa la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
În timp ce mama sa gătea de zor borșul de fasole, Jador s-a plimbat prin bucătăria | Antena 1

Una dintre surprizele ediției 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a fost prezența celebrului cântăreț Jador! Acesta a venit împreună cu Simona Dumitrache, mama sa, pentru a găti o rețetă specială de ciorbă.

Chiar dacă inițial nu i-a surâs ideea, femeia a decis să vină și să-l ajute pe celebrul său fiu să pregătească un borș de fasole cât mai bun.

Jador a venit cu mama sa în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

„Astăzi am venit să le fac o surpriză celor trei muschetari, să le fac un borș a la Bacău. Eu sunt cu mămica mea aici, m-am rugat de ea o săptămână sau două ca să vină aici”, a dezvăluit artistul, dornic să pregătească o mâncare cu adevărat gustoasă.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador, detalii neștiute! Mama sa nu e de acord cu cariera lui și nici nu-i ascultă muzica

„Și când era mic el gătea cu mine. Era un copil extraordinar, mă ajuta la toate, la toate treburile din curte, cum e când stai la țară, cu el făceam toate”, a recunoscut concurenta despre artistul care are în prezent milioane de fani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În timp ce mama sa gătea de zor borșul de fasole, Jador s-a plimbat prin bucătăria, ba chiar a intrat în vorbă cu o domnișoară ce i-a atras atenția prin înălțimea sa. Ce a urmat?

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvăluit

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Amuleta 5 aduce un bonus puternic! Ce trebuie să gătească chefii... Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador, detalii neștiute! Mama sa nu e de acord cu cariera lui și nici nu-i ascultă muzic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x