Jason Statham se iubește cu unul dintre cele mai cunoscute modele internaționale. Cum arată Rosie Huntington-Whiteley

Jason Statham a fost întotdeauna pe lista celor mai râvniți bărbați de la Hollywood. Deși multe femei suspină după celebrul actor de filme de acțiune, inima sa este dată. Jason Statham se iubește cu unul dintre cele mai cunoscute modele internaționale, Rosie Huntington-Whiteley. Povestea lor de dragoste parcă este un veritabil scenariu de film.

Jason Statham se iubește cu unul dintre cele mai cunoscute modele internaționale

profimediaimages.ro

Jason Statham nu se laudă doar cu o carieră impresionantă, ci și cu o familie extrem de frumoasă. Actorul trăiește de ani buni o frumoasă poveste de dragoste cu supermodelul Rosie Huntington-Whiteley. Rosie este cunoscută mai ales pentru aparițiile sale în cadrul prezentărilor de modă anuale a creațiilor de modă ale „Victoria’s Secret Fashion Show”.

Cum arată Rosie Huntington-Whiteley, femeia care l-a cucerit pe durul Jason Statham

Rosie Huntington-Whiteley este blonda care îi atrăgea atenția lui Jason Statham în 2010. Din acel an, mai exact de nu mai puțin de două decenii, cei doi sunt de nedespărțit. Modelul născut în Marea Britanie are 33 de ani și este cu 20 de ani mai tânără decât Jason Statham, în vârstă de 53 de ani.

Vezi mai multe imagini cu Rosie Huntington-Whiteley în GALERIA FOTO de mai sus!

Cu siguranță că starul din ''Mecanicul'' a fost fermecat de frumusețea debordantă a blondinei. Având o carieră de model profesionist, Rosie este posesoarea unui trup impecabil. Femeia care i-a furat inima actorului de acțiune se laudă cu cele mai frumoase trăsături. Starleta are părul blond și cei mai frumoși ochi albaștri.

Începutul poveștii de dragoste dintre Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley

Pentru Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley, vârsta a fost încă de la bun început doar un număr. Când s-au cunoscut, el avea 42 de ani, iar ea 22 de ani. Rosie era doar o adolescentă în acea perioadă, și totuși s-a îndrăgostit de bărbatul matur care îi stătea în față.

Jason și Rosie s-au întâlnit în anul 2010 la Festivalul de muzică Coachella. Unul dintre cei mai atrăgători ''îngerași'' Victoria’s Secret și starul din ''Eroi de sacrificiu'' au simțit din primul moment fluturași în stomac și nu a durat mult până să iasă la primele întâlniri. Spre deosebire de multe alte cupluri de la Hollywood, cei doi amorezi au preferat să fie discreți la începutul relației, fără să se expună prea mult, conform brightside.me.

În ianuarie 2016, paparazzi au observat că Rosie poartă e deget un inel de logodnă cu diamante, iar fanii nu se puteau gândi decât la un singur lucru, că frumosul cuplu a făcut marele pas. Mai târziu, cuplul a confirmat logodna, fără să vorbească despre planurile de nuntă.

În toamna aceluiași an, Rosie a apărut pe covorul roșu cu burtica de gravidă, iar în iunie 2017 l-a făcut pe Jason Statham cel mai fericit bărbat. Superba Rosie a adus pe lume un băiețel, pe Jack Oscar Statham.

Cum și-au început Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley carierele

Rosie și-a început cariera la o vârstă fragedă. La 16 ani, ea și-a trimis CV-ul la Profile Models pentru a deveni specialist în PR, dar când s-a prezentat la interviu, angajatorii au observat că ar avea un mare potențial pentru modelling. În câțiva ani, a ajuns să semneze contracte cu Clinique, DKNY, Ralph Lauren, Victoria's Secret și a devenit o celebritate.

Jason Statham a făcut pasul spre industria filmului abia la vârsta de 32 de ani. Pe vremea când era adolescent, a făcut parte din echipa națională de scufundări a Marii Britanii, țara sa natală. În anii '90, a fost invitat să facă parte dintr-o campanie publicitară în calitate de sportiv. Mai târziu, Guy Ritchie i-a oferit un rol în ''Lock, Stock și Two Smoking Barrels'', alături de Vinnie Jones. Din acel moment, rolurile au început să vină pe bandă rulantă.

Citește și: Cum arăta în adolescență Irina Shayk, înainte să devină cea mai dorită femeie din lume

Ultimele știri